Kvitová si zahraje Turnaj mistryň,
díky triumfu v čínském Wuhanu

Kvitová si zahraje Turnaj mistryň,
díky triumfu v čínském Wuhanu

27. 9. 2014

Dnes v ranních hodinách vyzvala česká tenistka, světová trojka Petra Kvitová, Kanaďanku Eugenií Bouchardovou na turnaji WTA v čínském Wuhanu. Stejně jako před téměř třemi měsíci na grandslamu ve Wimbledonu se opakovalo finále ve stejném obsazení. Tam Petra vyhrála a získala svůj druhý grandslamový titul.

Petra Kvitová má díky vítězství 6:3, 6:4 zajištěnu účast na Turnaji mistryň, který se letos poprvé hraje v Singapuru ve dnech 17. října - 26. října. První dva gamy vyhrála Petra Kvitová suverénně, ač Genie Bouchardová se snažila ze všech sil, hraje svou hru a na své mládí je výbornou tenistkou. Petra udržela breakball, dobře servírovala a dovedla první sadu k hladkému vítězství 6.3.

Tím, že se probojovala Genie do finále ve Wuhanu, stane se šestkou na Turnaji mistryň v Singapuru, kde Bouchardová bude účinkovat poprvé. 

Turnaj mistryň vyhrála Petra Kvitová v roce 2011, potom dvakrát opět Serena Williamsová. Budeme fandit a třeba i v tipovačce! Turnaj mistrů (mužů) se koná od 10.listopadu v Londýně.

Sportu zdar!

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
My se doma budeme radovat z kvalitního tenisu na nejvyšší úrovni. Je jedno z jaké země budou tenistky. Je dobře, že tam opět bude Petra Kvitová. Doufejme, že nebude nemocná jako na minulém turnaji Masters, kdy ji musela zastoupit náhradnice. Snad její astma vydrží dusné vlhko v Singapuru. Jako vydržela parno nyní v čínském Wuhanu.
Pavel Král
Budeme se těšit na další úspěchy našich sportovců - ať hrají v NHL, NBA, zahraničních klubech nebo mají trvalé bydliště v zahraničí. Řekl bych, že daňovou optimalizaci poradili Kvitové v Monaku stejní lidé, kteří to doporučili Berdychovi. Zbude tak víc peněz nejen pro hráče, ale i pro jejich manažery a ty, kteří investovali do jejich výchovy v Prostějově. Taková je realita pana Černoška a další. Na daňové poplatníky se neohlížejí a manipulují s hráči jako gladiátory, které platí.
Karel Janovský
Netleskám a nefandím! Tato paní za mne nehraje! Odmítla přispívat na důchody českých důchodců a zapomněla, že oni, dokud pracovali, tak přispívali na důchody jejích prarodičů! Bohužel nemá tak krátkou paměť jen ona sama!
Eva Balúchová
Gratuluji a budem držet palce i v Turnaji mistryň!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...