Vanda Blaškovičová: žiji dva
životy, v Česku a na Hvaru

Vanda Blaškovičová: žiji dva
životy, v Česku a na Hvaru

2. 10. 2014

Dobrý den, již jsem se tady na portálu i60 trochu rozkoukala, a tak mi dovolte malé představení. Jmenuji se Vanda Blaškovičová.

Začala bych od mých fotografií, kterými jsem se prezentovala ve Foto dne. Fotografování mám jako koníčka. Nejraději fotím cesty, stromy, oblaka, moře, děti, ...a to vše mám v hojnosti kolem sebe. Mám to štětí - snad - že půl roku trávím v milované České republice v Praze a půl roku na ostrovu Hvar ve Středozemním moři, přesněji na Jadranu. Jsou to dva životy, každý úplně jiný, každý má své kouzlo.

Proto zachycuji nyní život tady na ostrově. Zde fotím zejména moře, lodě, piráty, ryby. Fotím si pro radost a pokud se Vám budou moje fota líbit, ráda je budu sdílet s Vámi. 

Rozcestí s bouřkovými mraky bylo tak náádherné až děsivé... Bouřka, která následovala, nás všechny zahnala do peřin a nevystrčili jsme nosy snad tři dny.  

Když se na to foto dívám, říkám si, že symbolizuje i život. Jak je smutné, když se cesty rozejdou, že?

Mějte se krásně přátelé a příště napíši něco optimistějšího o lodích, pirátech a rybolovu.

Děkuji za Vaši společnost.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
...jéé Aleno, Ty jsi se vrátila nyní v zimě do teplých krajin? Děkuji ! Ale to víš...tvojim růžovým šatům v Šedesátce! nemůžu konkurovat...no a kde máš ty vytetované tlapičky ?...:) ukážeš?..:)
Alena Tollarová
Taky bych si docela dobře uměla představit žít půl roku tady a půl roku u moříčka. Musí to být opravdu pestrý život. Prohlížela jsem si Tvoje fotky, Vando. Jak ze světa, tak z domova. A koukám, že jsi si do země za velkou louží vzala růžovou pláštěnku. A moc se mi líbí fotka tlapiček z kamínků, já je totiž mám vytetované. :)
VANDA Blaškovič
Zdeňko a ostatní milí z i60 ! Moře léčí a tak doufám, že se setkáme nejenom zde ale i "tam!". Napište mi, budu ráda. Myslím že bysme byli docela dobrá "banda". Vaše Vanda.
Zdeňka Vítková
Mooooooc by se mi líbilo bydlet u moře,ale musí mně postačit jen moje "moře" na Mušovských jezerech.Budu se těšit na další články i fota od tebe
VANDA Blaškovič
Ahoj Evo, určitě se mi tady bude líbit. Fotkama neprezentuji sebe ale zejména atmosféru, která z fotek dýchá...chybička se vloudila...ale uvažuji o tom, že založím album s fotama akceptujícíma autorská práva. Některá tato fota jsou opravdu úžasná a bylo by škoda je nesdílet...jsou totiž pro radost nebo neuvěřitelná..tak až budu mít čas. Jinak děkuji, že se Vám moje fotečky líbí, povzbudili jste mne. Vanda.
Eva Balúchová
To mě mrzí Vando,máš své fotky pěkné,myslím,že nebylo třeba se prezentovat s fotkami staženými z internetu. Třeba se mýlím,ale i60 není o tom kdo je nekrásnější a umí nejhezčí fotky a vůbec je nej. Je tady parta šikovných seniorů,kteří se rádi potkávají a podělí se o to co se jim podařilo. Nechci psát rozumy,nejsem tady dlouho a jsem ráda,že si můžu přečíst zajímavé články a poznala jsem pár dobrých duší. Tak ať se ti tady taky líbí.
VANDA Blaškovič
Vážení, moc se omlouvám, udělala jsem chybu. Byla jsem upozorněna, že na svém profilu bych měla mít jen vlastnoručně focená fota. Mám tam i takové fotografie, která jsem dostala od přátel nebo stáhla, protože se mi líbily. Myslím že nebudu jediná, kerá má některá fota stažená. Jdu vymazat co tam nepatří...zkontroluji to a budu vkládat jen mnou focené fotky. Ještě jednou omluva všem. Vanda
Miroslav Štorch
Máte opravdu některé snímky velmi pěkné. Máme v Chorvatsku blízké příbuzné, kteří mají vilku na pobřeží Jadranu a navrhnu jim, zda by nás tam nechali přes zimu, protože tam oni nebývají. Vrbosku znám, protože je kousek od Jelsy. Jezdíme často na Hvar z Drveniku na Sučuraj. Dobrý námět na dvojí život, i když i na Jadranu padá v zimě sníh. Není to Mallorca nebo Kanárské ostrovy.
Jana Šenbergerová
Vando, je moc príma, že se s námi všemi o své lásky podělíš. I mně se moc líbí tvůj Strom v oblacích.
Eva Mužíková
Vando, jakápak rozklepaná kolena, píšeš velmi hezky, jen tak dál.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.