Modelky i60 opět excelovaly!
Už počtvrté a nyní i v Liberci

Modelky i60 opět excelovaly!
Už počtvrté a nyní i v Liberci

5. 10. 2014

Podzimní ranní mlhy nad Jizerkami a předpověď vysokého tlaku slibovaly dobré počasí. A skutečně – v deset už bylo v Liberci úplně jasno a na tuto dobu až nezvykle teplo. Krásný den věštil krásné zážitky. Tentokrát se však nebudou odehrávat na Ještědu, ale v obchodním centru Forum, kde vystoupily naše zralé modelky z projektu i60 Senior Fashion.

Byla to v pořadí čtvrtá módní přehlídka, kterou jsme s našimi partnery zorganizovali.

Dámy Jitka Caklová, Eva Mužíková, Jiřina Mihulková, Blanka Seimlová a Alena Smrtová se svého úkolu zhostily s naprostou grácií, jak ostatně můžete sami shlédnout z přiložených dokumentů. Navíc přispěly k celosvětovému boji proti rakovině prsu: s partnery Forum Liberec, Mamma HELP, Mladá fronta a řadou známých osobností zahájily takzvaný Měsíc v růžové. Ten návštěvníkům umožní dozvědět se co nejvíce informací o této nemoci a nabídne jim příležitosti k diskuzím s odborníky i lidmi, kteří s ní mají vlastní zkušenosti.

„Bylo to úžasné, skvělá zkušenost, kterou přejeme všem dalším ženám přihlášeným v projektu i60 Senior Fashion. Nebojte se a pojďte do toho, stojí to za to!“ Takto naprosto unisono odpovídaly všechny aktérky sobotní módní přehlídky a zobecnění do jednoho společného vyjádření jim v nejmenším nevadilo. Naopak. „Není třeba, aby mluvila jenom jedna za nás, my zkrátka mluvíme společně!“

A v blízké kavárně začala vznikat nová přátelství.

Pro pořádek – naše dámy vystoupily celkem čtyřikrát (nikoli pouze třikrát, jak bylo původně plánováno), předvedly modely značky PROMOD, TRUCINO, FANTAZIM.

Redakce i60 byla při tom a troufáme si říct, že jejich vystoupení bylo sledováno mnohem intenzivněji, než exhibice mladých holčin, které jsou sice samozřejmě štíhlé a krásné, ale to je tak vše, čím vás na molu mohou překvapit.

Zato zralé dámy ano!

 

P.S.: Dojmy a další audio záznamy z módní přehlídky ve Forum Liberec budou následovat. Připomínáme, že další show zralých modelek se bude konat 1. listopadu v Praze. Podrobnosti brzy sdělíme.

Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Nedá mi to, abych nevstoupila do této diskuse ještě jednou - poté co jsem se podívala na video pana Cakla. Všem modelkám bez rozdílu to moc slušelo, modely elegantní, vzdychám tu nad těmi klobouky - klobouk dolů. A věřím, že na příští přehlídce se nám představí i vítězka soutěže zralých modelek Lady sympatie paní Nejedlá, mělo by to být součástí tohoto titulu, ne? Souhlasíte se mnou?
Olga Štolbová
Možná přicházím až "s křížkem po funuse", ale ať. Všem děvčatům to moc slušelo a protože už mám skouknuté i video pana Cakla, gratuluju všem.
Eva Mužíková
S Emilkou jsem se setkala na přehlídce dvakrát. Patřila mezi ty nejskvělejší diváky, bylo na ní vidět, že si celou přehlídku užívala společně s námi. Zdravím Emilko
Soňa Prachfeldová
Máte krásný zážitek děvčata a jste pěkné, sluší Vám to!
Emilie Svobodová
Byla jsem osobně v Liberci a teda řeknu vám, že kočeny byli úžasné, své a přirozeně krásné. Já jsem na přehlídce juchala a prožívala jsem to s nimi. Gratuluji a děkuji za tuto akci všem co byli na počátku a rozvíjejí ji dál. Kočenám sem řekla, že jim upřimně závidím. Mnoho zdraví všem.
Zuzana Pivcová
Teď jsem se vrátila ze srazu se spolužáky, tak se dostávám na internet se zpožděním. Ano podle fotek mám hned dojem, že to byla báječná akce pro všechny zúčastněné. Hlavně se opět potvrdilo, že člověk, který je spokojený a má pěkné myšlenky, vyzařuje kolem sebe pozitivní energii, kterou žádný "škůdce" nemůže narušit. Moc Vám to přeji.
Růžena Antlová
Moc vám to všem sluší ! Těším se na víc fotek !
Hana Rypáčková
Všem modelkám blahopřeji k výkonu.Vkusné a moderní oblečení jste předvedly.Hodně radosti ze zakoupených modelů a velkou dávku energie do dalších akcí. Těším se na video...
Jan Blahoslav
Škoda, že jsem imobilní, rád bych to viděl. Ale dostat se 100 km s vozíčkem, není úplně jednoduché. Na pražskou show se ale snad doplazím. Jsem místní a MHD začíná být velmi vstřícná.
Pavla Nováčková
Tolik pozitivní energie, krásné!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...