Moje životní trefa: Tip
pro všechny zní i60!

Moje životní trefa: Tip
pro všechny zní i60!

19. 10. 2014

Díky vnoučatům jsem se seznámila s počítačem a následně internetem. A také s i60.

Mohu říci, že nelituji. Za sebe říkám, že mi v mnoha případech pomohl. Ať už to bylo hrou, abych odpoutala svoji mysl od negativních vlivů okolo mě. Za bezesných nocích při nemoci, vyhledávání kdejakého spojení při cestování a bezpochyby také při hledání a inspiraci na dovolenou či jen procházky, ať jen po okolí, nebo v jiných městech.

Předem vím, jak daleko mohu jít po červené a dál po žluté. Prostě je to studnice informací ze všech oborů a směrů.

Proč o tom píšu? Protože díky téhle věci, která dokáže spoustu jiných věcí a všechno ví, jsem se dostala na facebook a ejhle... našla jsem stránky pod názvem i60. Když jsem se začetla, už to bylo jako droga. A to byla ta správná trefa. Není dne, kdy by nebyla nějaká novinka - co jedna, je jich tam mnoho a pěkné počtení čtenářských příspěvků. Nové fotečky, nové články a každou chvilku jiné soutěže. 

No, řekněte, copak to jde, aby si to člověk každý den nepřečetl a nepodíval se, co je nového - třeba na chatu nebo snad příspěvky u článků? A tak se občas přidám, pošlu foto nebo malý příspěvek i komentář. Už jsem i několikrát vyhrála. Setkala se díky i60tce s báječnými lidmi téměř z celé republiky a prožila s nimi krásné dny. Co si přát víc. Nejvíce času strávím na stránkách i60.

Tohle byla opravdu trefa do černého. A podle mě to nebyla trefa jenom moje. Tady se odreaguji, poučím, zasoutěžím, zasměji se a prostě pobavím.

Díky za stránky i60!

 

Moje životní trefa - to je téma, které jsme jako soutěžní vypsali do konce měsíce října. Co se vám v životě nejvíce podařilo? Vyhráli jste ve sportce? Zvítězili jste v mládí v nějaké sportovní disciplíně? Podařilo se vám postavit nový dům, překonat nějaké úskalí či zákeřnou nemoc, anebo je vaší životní trefou vaše manželství? Pošlete nám své příspěvky na téma "Moje životní trefa" do pátku 31.10. Nejzajímavější příspěvek odměníme knihou Potkala jsem léčitele od Evy Pilarové a Jaroslava Doubravy, kterou vydalo nakladatelství JOTA.
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Můj muž dostal od syna k narozeninám Počítač.Nebyl nový,ale šlape dobře doposud.Manžel k tomu nechtěl ani sednout,ne tak se na tom něco naučit.Tak jsem byla nucena učit se na tom já.Díky vnučkám,které mě do toho zasvětily,ale všechno jsem si ze začátku polopaticky zapisovala.Když ne,tak vnučky odešly,já to zkoušela a výsledek žádný, úplný analfabet.Tak se psalo,až si to můj starý mozek zapamatoval,Na Skype se nás scházela skupinka výborných děvčat a radily jsme si .Tak jsem se naučila na nainstalovaném photofiltre dělat obrázky,což se stalo mou velikou zálibou.Ale když jsme se chtěly učit s kamarádkou pracovat s vrstvami na gimpu,tak ze mě byl úplný tupec a je dodnes.Ještě že jsme měly tak dobrou učitelku,která s námi měla svatou trpělivost.
Zdenka Karumníková
i60 je fajn. Jenom lituji, že jsem skoro 2 roky promarnila a nechodila sem. Rozhodně se polepším. Je zde hezké počteníčko, dobré rady a prima lidičky.
Hana Rypáčková
Když byla moje maminka na sklonku života zmatená, hledala jsem moudrosti a zkušenosti na internetu a přišla jsem na stránky pro seniory.Moc mi to pomáhalo.Že v tom problému nejsem sama.Jak se chovat jak se s tím vyrovnat.Když umřela , měla jsem víc času,našla jsem na webu kamarádky, které mají podobné zájmy .A když jsem zabloudila na i60-zase jsem se s některými setkala.Je vidět, že je dobře vedený, zábavný i poučný a stimuluje k činnosti.
Eva Mužíková
Pardon, do příspěvku se mi vloudily chybičky, neumím je opravit... díky
Eva Mužíková
Maruško, když mi před pár lety řekl syn - mamko, pořiď si internet, rozšíříš si obzory.... nečekala jsem, co vše mi toto doporučení přinese.. Opomenu li samozřejmou " ztrátu času na jinou činnost", byla jsem nadšená. Objevením i60ky se moje vysedávání u PS zněkolikanásobil, ALE, nelituji tohoto času, I60 i mne mne naprosto uchvátila...Díky za Vaše obrázky
Soňa Prachfeldová
Maruško, krásný příspěvek, mnoha lidem i60 obohatil všední dny i neděle !
Olga Štolbová
Maruško dávám Ti za pravdu, jsem na tom stejně. I mně i60 obohacuje život a děkuji všem, kdo se na ní podílejí. ******
Marie Novotná
Tohle štěstí ti ze srdce přeji.Pro mne je už delší dobu PC+ děti a vnoučata,ale ty už mají svůj život.
Jana Šenbergerová
K počítači mě z pracovních důvodů "dokopala" bývalá šéfka, když skrze něj začala komunikovat s podřízenými. Dnes jsem jí za to vděčná. Na i 60ku jsem se dobrovolně dostala sama, ani nevím jak. Odtud už byl jen krůček k osobnímu seznámení s účastníky první párty. Můj partner si za mými zády posteskl, že i já sedím pořád na i60. Je pravda, že jsem tu často, ale od chvíle, co se ke mně přistěhoval, jsem 24 hodin denně s ním, protože mojí životní trefou je právě on.
Redakce i60
Velmi milé, děkujeme!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...