Zralé modelky i60 opět v akci,
tentokrát míří do OC Letňany!

Zralé modelky i60 opět v akci,
tentokrát míří do OC Letňany!

30. 10. 2014

Letošní vrchol projektu i60 Senior Fashion je tady! Již tuto sobotu 1. listopadu se pět našich dam zúčastní dosud největší módní přehlídky v pražském Obchodním centru Letňany. Paní Vladimíra Beranová, Stáňa Ledererová, Helena Mandíková, Miroslava Matoušková a Marcela Zvadová budou mít celkem tři vstupy v 12.00, 13.00 a 14.15 hodin a předvedou se v podzimních a zimních outfitech značek KARA, BIBA či Marks & Spencer. Každá z účinkujících obdrží od našich partnerů Fytofontana a Dermacol jako pozornost balíčky s kosmetikou.

Zlatým hřebem sobotního programu bude vystoupení legendárního zpěváka Václava Neckáře s jeho dvorní skupinou Bacily.

Vybrané modelky tak završí s partnery Mamma HELP, Mladá fronta a řadou známých osobností Měsíc v růžové, který je symbolem celosvětového boje proti rakovině prsu. Ten návštěvníkům umožní dozvědět se co nejvíce informací o této nemoci a nabídne jim příležitosti k diskuzím s odborníky i lidmi, kteří s ní mají vlastní zkušenosti. V zahraničí se tradice října v růžové barvě, která symbolizuje boj proti rakovině prsu, udržuje již 28 let.

Měsíc v růžové

Naše zralé modelky již vystoupily při zahájení Měsíce v růžové, které proběhlo 4. října v obchodním centru Forum Liberec. Paní Jitka Caklová, Eva Mužíková, Jiřina Mihulková, Blanka Seimlová a Alena Smrtová předváděly modely značky PROMOD, TRUCINO, FANTAZIM a sklidily velký úspěch.

„Obchodní centra navštěvují celé rodiny s dětmi, nejčastěji ale ženy. Oslovíme tak ženy v místě, kde tráví volný čas a připomeneme jim, že zdraví je jedna z nejdůležitějších věcí v jejich životě,“ říká Renata  Nejtková, marketingová manažerka obchodních center Tesco. K růžovým akcím se hlásí i některé obchody – a to formou slev na vybrané zboží. Podrobné informace o všech programech v rámci Měsíce v růžové je možné najít na www.mesicvruzove.cz.

Neváhejte tedy a pojďte osobně podpořit naše zralé modelky. Pokud to nemáte daleko, tak nejlépe přímo do obchodního centra Letňany! Ze stranice metra Letňany (konečná trasy C) sem jezdí několik autobusů včetně bezplatné linky, kterou provozuje přímo OC Letňany.

Projekt i60 Senior Fashion tímto nekončí, již nyní vyjednáváme další termíny pro příští rok. Usilujeme o to, aby podobné akce proběhly i v řadě dalších měst, ale nezáleží to jen na nás, potřebujeme k jejich uskutečnění obchodního partnera, který si místo konání obvykle určuje sám. Už teď však prozradíme, že velmi slibně se vyvíjejí jednání v Brně. O všem budeme s předstihem informovat.

Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Než jsem se vrátila z Brna z kafíčka,tak se tady diskuze pěkně rozběhla všemi směry. A já se jenom chtěla zeptat jestli najdu profily děvčat a nějaké povídání o nich.Už vím,že né,tak si počkám na zážitky a postřehy z Letňan. Pane Cakl,též jsem měla radost když jsem uviděla své jméno mezi vybranými.
Radovan Cakl
Dobrý den pane Raško, rozhodně jsem nechtěl obviňovat redakci i60 z nějakých machinací při výběru modelek. Bylo mi jen líto modelek - čekatelek, které jsou zaregistrovány mnohem déle, že na žádnou z nich nedošlo, a není ani možnost zjistit něco bližšího o těch vybraných. To pak může vést k zcestným úvahám. Vím, jakou radost měla manželka, když z čistajasna dostala zprávu, že byla vybrána pro Liberec a vím, že žádnou protekci neměla. Jen jsem si neuvědomil, že už i zde se prosadilo: "Kdo platí, poroučí".
Lidmila Nejedlá
Kdyby se to povedlo, pozvala bych vás všechny na kafe!
Lidmila Nejedlá
Milá Alenko Tollarová, to je hezké, že bys mne chtěla vidět na přehlídce, ale já jsem se jako modelka nepřihlásila. Jsem sice krásná stará nalomená větev a mám s modelingem zkušenosti, ale o tom napíšu povídku co nejdříve. Také se pokoušíme s kamarádkami něco pro i.60 udělat a poptáváme se v lázních , zda by nepropůjčili sál a pod...
Radovan Cakl
Tak se mi zdá, že se tato diskuze stáčí někam jinam, než kam směřovala původní otázka. Kde se dozvědět něco o modelkách, které budou reprezentovat i60 na módní přehlídce v Letňanech. A idea, o které mluvila Táňa Havlíčková v březnu ve Studiu 6, se vlivem obchodních řetězců opět posunula k tržní ekonomice. Tak ženy, které nemají postavu modelky ztrácí naději, protože jestli model předvádí zralá žena s postavou štíhlé třicítky, nebo mladá holka, dopad pro ty plnoštíhlejší je stejný. Škoda, že redakce nemůže výběr modelek více ovlivnit.
Zuzana Pivcová
Za sebe říkám asi toto: První přehlídka na výstavišti v Letňanech proběhla v době, kdy se na i60 začaly přihlašovat teprve první zájemkyně o modelky. Proto redakce vybrala poměrně narychlo sama a byla ráda, když s tím dámy vůbec souhlasily. Protože pan Raška mě už znal, že píšu 2 roky do různých rubrik včetně soutěží a asi portál podpořím, požádal i mě, ačkoliv jsem se nehlásila. Takže, jak už jsem se někde zmínila, jsem tam byla spíš jako pozorovatel a morální podpora. Sama bych se nepřihlásila a ani do budoucna jít nikam podobně nemíním. Od 2. kola si už vybíraly různé agentury podle nabídkového registru. Tak to bylo na Černém Mostě (tam nevím zcela jistě), dále do přílohy MF Dnes, Ona, a do časopisu Blesk pro ženy. Tam už byly většinou ženy, našim čtenářům zcela neznámé. A ve stejném duchu to bude asi i v sobotu. Když si uvědomíme, že celkově projevilo zájem několik set žen, tak je opravdu těžké z nich vybrat podle jedné fotky a záleží na pořadateli a jeho pojetí akce. Tak se nijak nezlobte, protože aby šlo jen o módní přehlídky, to by bylo pro celkové pojetí i60 dost málo. Myslím, že tu zatím stále převažuje prezentace lidské osobnosti, charakteru, schopností, tvořivosti, sympatií a mezilidských vztahů nad vnějšími efekty.
Alena Tollarová
Pane Richarde, a co já? :) Jinak mě docela mrzí, že na přehlídce neuvidíme vítězku soutěže zralých modelek Lady sympatie. Nebylo sice při zadání soutěže vyhlášeno žádné právo pro vítězku na účast na přehlídce, ale připadá mi, že by se to nabízelo ...
Hana Rypáčková
Jelikož se této akce nemíním zúčastnit,tak to sleduji méně zaujatě /s výjimkou minulé akce v Liberci, kde byla Evka./Není to akce i60 jen dává prostor k přihlášení a propagaci.Pořadatelé si vybírají hlavně podle bydliště, aby to modelky neměly daleko..Pro butiky jsou levnější než profesionální modelky a pro diváky přitažlivější,vidí, jak model vypadá na jedné z nich.taky si to mohou dovolit a spousta žen si modely koupí.. Nechtěla bych, aby jsme se tu znepřátelili kvůli soutěžím.Vždyť je to jen hra a hlavně zábava.
Radovan Cakl
Paní Vando, už jsem Vám to napsal na chatu. Podporuji Váš názor. Pro paní Libuši zdůrazňuji, že píši o nových modelkách, o kterých bychom něco rádi věděli, jako si můžeme přečíst i o Vás.. Myslím si, že psaní pro portál by mohlo být oceněno, protože i většina přispěvatelek touží stát se modelkou. Tohle by bylo vhodné téma pro diskuzi na chatu. Ale opatrně, před chvílí jsem tam už "přesdržku" za svůj názor dostal.
Redakce i60
Vážení čtenáři, výběr modelek vždy provádíme ve spolupráci s naším obchodním partnerem, kterým je v tomto případě OC Letňany. Ten má také ve finálním výběru konečné slovo, jakoukoliv protekci kohokoliv kategoricky vylučujeme. Je jasné, že není možné vyhovět všem adeptkám, ale náš projekt pokračuje a šanci jistě dostanou i další.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.