Kuřecí flamendr je nejen velmi chutný, ale také rychlý a jednoduchý.
Ingredience 
400 g kuřecích šťavnatých řízků, 2 cibule, 3 až 4 feferonky, 5 stroužků česneku, 1/2 hlávky čínského zelí, 4 lžíce oleje, 2 dl bílého vína, sůl, pepř.
Postup
Na oleji osmahneme nasekanou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené maso a opečeme. Potom postupně přidáváme nakrájené feferonky, zelí a prolisovaný česnek. Podlijeme vínem, osolíme, opepříme a asi pět minut směs podusíme. Podáváme s pečivem. 
Dobrou chuť!
 
		 
                         
                         
                         
                         
							 
							 
							 
							 
							 
							 
					 
					 
					 
					 
					 
             
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								 
								