FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězem je Tomáš Horáček

FOTOHÁDANKA TÝDNE:
vítězem je Tomáš Horáček

5. 12. 2014

Tomáš Horáček se stal dalším vítězem naší Fotohádanky. Jako první správně odpověděl, že úvodní snímek byl pořízen ze sjezdovky Javor v Peci pod Sněžkou, na druhém je vojenský bitevní letoun F4 - Phantom, který se uplatnil především ve válce ve Vietnamu, a na třetím původní stavba na liberecké dominantně Ještěd. Pan Horáček od nás získává sadu pleťových krémů Avon pro denní i noční využití. Gratulujeme!

A nyní si ještě zopakujme otázky. 

1 otázka:
Z které sjezdovky je vyfocen tento snímek?

2 otázka:
Co je to za letadlo a kde se nejvíc uplatnilo?

3 otázka:
Jak se jmenuje hora, na které stála tato chata?

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, nenechte si ujít Fotohádanku zase příští čtvrtek. Zároveň opět vyzýváme k vyšší aktivní účasti na tipování. Přestože vás soutěž zajímá a zadání si otevře mnoho čtenářů, jen zlomek si troufá hádat. To je škoda a je nám to líto. Nebojte se, nijak neriskujete svoji pověst. Vždyť je to jen hra a vůbec o nic nejde.

Pro jistotu si ještě zopakujme pravidla:
Každý čtvrtek v 21.00 hodin umístíme na portál tři fotografie, zobrazující vždy nějaký objekt, město, kulturní památku, architektonickou zajímavost nebo také zvíře, rostlinu či jinou součást přírody, případně i obličej významného člověka. Úkolem soutěžících bude uhádnout, co či koho fotografie zobrazují. U každé fotografie bude jasně formulovaná otázka, na kterou bude soutěžící odpovídat prostřednictvím diskusního okénka u článku. Odpovědi formulujte také jasně, neodpovídejte otázkou: "Není to ...?" Taková neurčitá odpověď nebude uznána.

Každý soutěžící bude mít k dispozici jeden pokus, vyhrává ten čtenář, kterému se jako prvnímu podaří správně odpovědět na všechny tři otázky! (Čas odpovědi bude zobrazen u diskusního příspěvku). Kdo bude hádat vícekrát než jednou, bude automaticky diskvalifikován.

A pozor, diskusní příspěvky – odpovědi čtenářů – zůstanou skryté, tak aby neovlivňovaly další soutěžící, a budou odhaleny v pátek v 19.00 hodin. Pokud se nikomu nepodaří do té doby uhádnout, co či koho fotografie zobrazují, přidáme k otázce nápovědu. Po nápovědě mohou podruhé hlasovat i ti, co neuhádli v normální době. V odpovědi však musí uvést všechny tři tipy.

U otázek je rovněž uvedena cena, o kterou se bude soutěžit.

Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Kristýna Dorazilová
takže nyní správně - pane Horáčku, moc gratuluji, jste opravdu šikovný - já střílela od boku, protože jsem nebyla ani na Ještědu, ani v Peci pod Sněžkou a ani v letadlech se absolutně nevyznám :(
Kristýna Dorazilová
omlouvám se za opětovné odeslání odpovědi - chtěla jsem napsat gratulaci panu Horáčkovi, ale nějak mi to přeskočilo
Kristýna Dorazilová
1. sjezdovka Zahrádky, Pec pod Sněžkou, Krkonoše 2. McDonell F-4 Phantom II, nejvíce se uplatnil ve válce ve Vietnamu 3. chata stála na hoře Ještěd
VANDA Blaškovič
Gratuluji pane Horáčku ! 17.11.jsem byla v Blatničce a Vy nikde? Nepřijdete na sraz ve čtvrtek 11.12? Zdravím !
Miroslav Štorch
Také gratuluji panu Tomášovi. Sjezdovky Javor, Zahrádky i Bramberg jsou v Peci pod Sněžkou blízko sebe. Tak bylo asi těžké lokalizovat přesně odkud je to fotografované.
Olga Štolbová
Tomáši gratuluju, myslela jsem, že tu sjezdovku neuhádne nikdo.
Jana Šenbergerová
Blahopřeji!
Květa Křivohlávková
gratuluji :)
Radovan Cakl
Tomáši, zdravíme a gratulujeme, hlavně k tomu Phantomu. To ostatní bylo pro lyžaře snadné. Klobouk dolů, Radek a Jitka.
Helena Petrová
Zahrádky F4 PHANTOM-válka ve Vietnamu Ještěd

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 4. týden

Česká populární hudba. Jak dobře ji znáte? To si můžete v průběhu tohoto týdne otestovat v našem vědomostním kvízu.