Poslední soutěže letošního roku:
pozor, hrajeme o mobilní telefony!
15. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
1.1.2015 15:00
Tak to jsem ráda, protože já určitě neseženu moc palců. Nevím, kde se takové stovky palců berou.
Zuzana Pivcová
15.12.2014 13:13
Ahoj, i60, na fotosoutěž se těším, nikoliv na vlastní účast, ale na snímky jiných. Vím, že focení po stránce kvality není má silná stránka, takže pokud něco zveřejním, pak jedině proto, že k tomu mám svůj niterný vztah. Přeji všem pěknou zábavu, vždyť o tu jde, a ne o řevnivost.
Miluše Hasenohrlová
15.12.2014 12:43
Vážená redakce,děkuji za další fotosoutěž.Já sice terno s mým "stoletým"digi foťáčkem neudělám,ale ráda si prohlížím dokonalé fotečky.Celkově sleduji dění na tomto portále i když se moc nezapojuji.Takto mi sledování vyhovuje,hlavně na chatu.Do dalšího roku přeji mnoho pěkných nápadů a spokojené čtenáře.
Hana Rypáčková
15.12.2014 12:27
Omyl.Vítěze vybere redakce, ale musí mít 30 hlasů.Ať tam je třeba Santa Klauz, ale měla by být jména autorů skrytá. I když tady se stejně nasměrují: Dej hlas koni, co vyplazuje jazyk.
Fotka dne je lepší.Tam se i něco naučíme, můžeme se oslovit, jak to bylo foceno, kdy a za jakých podmínek, se stativem, či z ruky?Je to ovšem jen můj názor. Jsem dvouletý začátečník a tady, kde se mi opravdu líbí, jsem jen od října.
Miroslav Štorch
15.12.2014 12:17
Tak nám do soutěží zase pronikají recesistky s fiktivnímy jmény Lidka Čarodějka a neznámá "známá" jména, která přes známé vyhánějí počty hlasů u fotograficky slabších snímků. Naštěstí stejně rozhodne redakce a ne zmanipulované počty hlasů. :-)
Olga Štolbová
15.12.2014 10:49
Také jdu poděkovat. Děkuji úplně všem - redakci, že se o nás stará, těm ,co píší, i těm, co jen čtou a nakukují, ale hlavně děkuji za pohodu, na které pracujeme skoro všichni podle svých sil a přeju nám všem, ať to tak zůstane.
Miluše Převrátilová
15.12.2014 09:38
Všem výhercům blahopřeji a redakci děkuji za další nabídku soutěží. Vaše soutěže jsou pro nás další výzvou a i radostí z toho, že se můžeme se všemi podělit o své zážitky, napsané v podobě článku, prózy a poezie či vyfotografované apod.
Soňa Prachfeldová
15.12.2014 08:56
Milá redakce, děkuji moc za výhru, vrátila jsem se z FL a s radostí jsem se dozvěděla, že patřím mezi šťastlivce, uvidíme co to se mnou udělá. Krásný předvánoční týden přeji všem !
Hana Šorejsová
14.12.2014 21:44
Též chci tímto ke konci roku poděkovat redakci a hlavně , jak jsem již uvedla , ať sklízí dobré ovoce, patří ji za to dík !
Jana Šenbergerová
14.12.2014 21:23
Blahopřeji všem, na které se usmálo štěstí, a také děkuji redakci za neúnavnou starost nejen o fungování portálu, ale také o zábavu, poučení i potěšení, které nám tím umožňuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci