Rok s magazínem i60 aneb
Jaké to bylo a jaké to bude
31. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
31.12.2014 12:52
Zrovna při čtení článku zazněla z rádia písnička V.Neckáře - koukám, jak ten čas letí ... nechám ho letět a zpívám si dál ... zpívat si jistě může i celá redakce, které se myslím podařil tah na bránu hledáním zralých modelek. Mluvím za sebe, ale pravděpodobně i za mnohé další čtenářky, neboť jsem i60 objevila právě díky této akci. A je mi tu s vámi dobře, takže držím palce a přeji redakci úspěchy v jejím dalším konání. A nevysychající pramen inspirace v dílcích čtenářů jistě ani nedovolí ten zurčící potok zastavit. PF 2015
Helenka Vambleki
31.12.2014 12:45
A já nečekám na půlnoc a připíjím hned :) Jsem ráda, že jsem součástí tohoto soukolí, a že i díky tomuto webu je jasné nám všem a také občasným cizím a mladším návštěvníkům, že zdaleka nepatříme a dlouho ještě nebudeme patřit do starého železa!!!
Lidmila Nejedlá
31.12.2014 12:45
Už se těším, jak se rozšíří moje obzory. Děkuji redakci za empatii k seniorům. Ať je rok 2015 ve znamení přátelství.
Libuše Křapová
31.12.2014 12:18
Děkuji redakci za další krásný rok, ve kterém mně i60 obohatilo život. Jsou zde perfektní lidé, v redakci i mezi čtenáři. Všem nám přeji, ať se nám v novém roce daří, ať se zde setkáváme v pohodě, v legraci, i tak, že si dokážeme v klidu říci, v čem s někým nesouhlasíme. Takže o půlnoci pozvednu sklenku i na nás všechny. :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci