Do roku 2015 hodně štěstí
30. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Chodorová
31.12.2014 12:11
jaruško,i já děkuji za krásné přáníčko a opětuji ho směrem k Tobě,a děkuji Tobě,ale i dalším za hezká přátelství,která se mezi námi zrodila.Tak.ať to v příštím roce nabere ještě více elánu a chuti,tato přátelství utužovat.
Eva Mužíková
30.12.2014 23:36
Jaruško, děkuji i já za milé přání, které opětuji. Do toho nového roku Ti přeji vše hezké, spoustu nových nápadů a krásná nová přátelství na I60ce.
Jaroslava Handlová
30.12.2014 23:19
Děkuji Vám všem za milá přání. Nápad s tím šampaňským se mi zamlouvá. Vando, myslím, že obsah trychtýře vystačí na přípitek všech i60-nic a 60-níků. Jano, ve středu se tedy bude pít ve středu Evropy a pěkně Cimrmanovsky! Tak na zdraví!
Hana Rypáčková
30.12.2014 15:57
Však se mi ten den stýskalo..Zítra se snad virtuálně sejdeme při přípitku.
Hodně zdraví, štěstí a pohody...
Jana Šenbergerová
30.12.2014 14:42
Krásné! Jaruško, ve středu si ve středu Evropy aspoň virtuálně hltneme z trychtýře. Přejeme tobě, redakci i všem i60níkům šťastný rok 2015 a doufáme, že se v něm zase někde potkáme. :-)
VANDA Blaškovič
30.12.2014 14:18
Jaruško, vážení, navrhuji ten trychtýř naplnit šampáňem a pít, pít, pít.....:))..do dna, beze dna a třeba i na dno...:))....Na zdraví !!!
Marie Novotná
30.12.2014 14:00
Jarko,moc se ti to povedlo.Přeji ti hodně štěstí , zdraví a třeba v celém roce 2015 a zase někdy na viděnou.
Alena Vávrová
30.12.2014 13:24
Jaruško, moc hezky jsi to složila, děkuji a též Ti přeji do nového roku po všech stránkách všechno NEJ, hlavně zdraví, štěstí a osobní spokojenost.
Libuše Křapová
30.12.2014 12:05
Přeji rovněž Jarce H. i ostatním išedesátníkům všechno nejlepší do nového roku :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci