Nejsilnější zážitek:
Můj konec roku 2014
2. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
5.1.2015 17:22
Děkuji všem za hezké příspěvky a za účast s mým pejskem. N obrázku mám asi bišonka a to byl pejsem, který mi ve dvou letech umřel na neznámou chorobu. Teď mám malého jorkšírka
Marie Magdalena Klosová
2.1.2015 19:36
Oblíbili jsme si s mým milým pobavit se na Silvestra dobrým filmem v Minikině kavárna.Už 3 krát nás nezklamali!!! Letos to byla báječná inteligentní francouzská komedie "Co jsme komu udělali".bylo to už ve 3 odpoledne,před tím dobrý oběd,v kavárně /této minikinové/kafíčko se zákuskem.Následně,už doma,dobré vínko,tentokráte vzpomínka na dovolenou,tedy Chateauneuf du Pape a něco k zakousnutí.V TV jen prověřené,např.Všechnopárty.A letos absolutně nekonvenčně - přípitek v posteli !!! Na závěr nadšené pozorování ohňostrojů pouličních zpoza zavřeného okna.O půl jedné nás pohltily peřiny.Bylo to letos milé.Krásný nový rok.mm
Hana Rypáčková
2.1.2015 18:20
Moc hezky napsané, od srdce.U nás v ulici se někdo "opozdil"a o půlnoci byly salvy dělbuchů.Probudilo mě to na rozdíl od toho našeho hluchoty.Doufám, že se někdo další nezpozdí o dva dny.
Eva Mužíková
2.1.2015 18:11
Hani, nehledě na moji reakci, musím napsat, že jste Váš zážitek dokázala podat velice hezky, A snad proto, že jsem byla " na stejné lodi", mne zaujal tím více, děkuji za Bertíka i za sebe...
Eva Mužíková
2.1.2015 18:01
To že se oslavuje příchod nového roku o půlnoci rachejtlema a pod bych pochopila. Počítala bych s tím a udělala vše, abychom to přečkali. Ale nechápu a doslova mne s..., proč se střílí ještě dnes, t.j.: 2. ledna během dne i večer. Z poklidné procházky, kterou musí Bert absolvovat na krátkém vodítku, se díky jedné nečekané ráně se z něj stává rozklepaný chudák, nereagující na nic. PROČ... myslím si, že ani úřady s tím nejsou schopny nic dělat. To musí být zkrátka v lidech..
Zoja Sedláčková
2.1.2015 17:21
Tak u nás byl až do půlnoci klid. Pak dva ohňostroje asi po dvaceti minutách a dost. Ale je to opravdu "díra". My , na Silvestra chodíme na tradiční výšlap, večer prožíváme jako každý jiný . Jen o půlnoci se sejdeme před domem s nejbližšími sousedy a připijeme si, podíváme se na rachejtle, letos byly docela hezké. Máme čtyři kočičky a vyplašená byla jen jedna. Tu jsem v jednu dolovala z pod kuchyňské linky.
Vladka Steinová
2.1.2015 16:35
Dobrý den, pani Hano, asi jste svým příspěvkem promluvila tak nějak za všechny.
V TV nebylo na co se dívat, pejskové jsou ten den myslím chudáci a tady u nás v Praze 4 to bouchalo do 02.30 hod. Bylo to tak dobré na rozbolení hlavy. Máme to za sebou a tak zase 31.12.2015 se budeme těšit!
Lidmila Nejedlá
2.1.2015 12:27
Paní Hano, cítím s vámi a vaším pejskem. Prožíváme to všichni, kdo máme pejsky. Teď už se těšte na klid a tu krásnou hudbu jara až se vrátí ptáci.
Olga Štolbová
2.1.2015 12:02
Milá Hani, moje Silvestry jsou hodně podobné ttomu Tvému, jen moji kočku Míšu nemusím venčit, pustím ji na zahrádku, ale v tomhle počasí udělá tři krůčky ven a znechuceně se vrací. I u nás petardy ze všech stran, nejde se nikam schovat. Už ani na klíně Mišulka nevydržela a tak jen azyl pod pohovkou , ale také nic moc. Díky za hezké povídání. ***
Soňa Prachfeldová
2.1.2015 10:36
U nás také proběhl Silvestr poměrně klidně, Mili dostala preventivně na uklidnění, dívala jsem se na Váš profil paní Hanko, máte krásného pejska, maltézáček? Mám takovou domažlickou směsku, trochu podobná a je taky moc hezká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci