FOTO: archiv autorky
Můj největší zážitek: Táta bohém
31. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
31.10.2020 17:21
Moc ráda jsem tam ty *****dala znovu a líbí se mi to jako prve ;-)) .
Alena Várošová
31.10.2020 14:37
Vando,díky za krásné povídání o tvém bohemském otci.Ale máš stejné rysy tváře,jako tvoje maminka.
Zuzana Pivcová
31.10.2020 09:42
Ano, později při různých úpravách portálu došlo k vymizení některých hodnocení, ale hlavně fotek v přílohách, které jsou nevratně pryč. Ale můj komentář ze 7. 1. 2015, 9, 46 má platnost stálou. V Tobě se tatínkovy geny nezapřou a to je určitě dobře.
VANDA Blaškovič
31.10.2020 09:15
Přátelé, již jsem poděkovala redakci za uveřejnění článku. Jsem dojatá. To je tou dobou, či věkem? Asi obojí. Neomlouvám se za moje hvězdičky. Dala jsem je tam zcela záměrně a posílám je našim do nebe. Článek měl kdysi celou hvězdnou oblohu, ale časem se hvězdy někam ztratily. Důležité je, že zůstaly na nebi a můžeme je vidět každou noc. Dnes dokonce i s úplňkem. Vzpomínejme...
Vladislava Dejmková
31.10.2020 06:54
Tolik se mi to líbí, ale omylem jsem dala jen 4 hvězdičky. Tady jsou další *****.
Zdeňka Müllerová
17.1.2015 16:25
V jednoduchosti je krása! Jak pravdivé! Kolik citu a lásky se skrývá v této vzpomínce, kolik něhy a laskavosti...Krásně napsané, díky za čtenářský zážitek i lidský prožitek!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci