Brtnické ledopády
10. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Broumová
19.7.2015 11:20
Alenko, podepisuji všechny předchozí komentáře. Krása nesmírná, fotografka odvážná. Navíc - číst a prohlížet dnes, kdy je 35°... ještě se sem vrátím.
VANDA Blaškovič
10.1.2015 08:59
Milá Aleno, hrníčky, kamínky, legionář a nyní ledopády ! Nádhera ! Nevím co dříve si u Vás vychutnat. Teplo domova či divokost přírody ? Nádherné kontrasty. Díky !
Hana Práglová
9.1.2015 20:41
Alenko,veliká nádhera!!!!My v Č.Švýcarsku byli loni v létě.V zimě se tam určitě nikdy nedostanu.ještě,že tě máme!!!Díky.
Libuše Křapová
9.1.2015 20:26
Nádherné fotky, obdivuji každého, kdo dokáže takhle fotit. Je vás tu víc, já do téhle skupiny nepatřím. O to více obdivuji
Jaroslava Handlová
9.1.2015 20:10
Aleno, prohlížím si tu ledovou nádheru se zatajeným dechem. Povedly se Ti fantastické záběry i povídání.
Alena Vávrová
9.1.2015 19:24
Pro naši věkovou kategorii to náročnější určitě je. Žst. je v Brt. na nejzašším konci, tzn. přejít celou obec, pak kus otevřenou krajinou, dále do kopce průsekem pod el. ved. lesem na začátek trasy kolem samotných ledopádů. Ta je "horem-dolem". My šli asi 12-15 km. Každá odbočka k velkému ledopádu cca 200-250 m někdy dosti neschůdným terénem. Většinou usmekaným - díky velké návštěvnosti. Pro větší organiz. skupinu není od věci sehnat si v místě průvodce.
Jana Šenbergerová
9.1.2015 19:10
V českém Švýcarsku jsem byla jen na jaře a v létě. Je vidět, že je tam krásně v každou roční dobu. Dík za komentovanou galerii.
Soňa Prachfeldová
9.1.2015 19:03
Už jsem se dívala, plno krásy, myslela jsem jako výlet pro náš klub, ale asi je to náročnější, tak jsem zvědavá, kdo se ke mně přidá
Alena Vávrová
9.1.2015 18:13
Já tam byla v r. 2013. Když si zadáte na rajce.cz do vyhledávání Brtnické ledopády, vypadne vám přes 4 stovky volně přístupných alb za několik let zpátky. Je to úžasný div přírody. Snažím se nalézt info, jak to tam vypadá letos, jestli už "rostou" ;-). Pak to sem dám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci