Světu vládne móda pixie.
Krátký střih, který omlazuje!
17. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
6.2.2015 19:56
Jsou to opravdu dámy,kterým krátký účes,díky vizážistům sekne.Já i když mám 6+ za sebou nosím stále dlouhé vlasy a říkají mě,že tento typ se ke mě hodí a vypadám roštácky i s ohonem...Krátké si na sobě nedovedu představit
Katarina Schultzova
18.1.2015 21:34
Podľa tohto ja mám pixie účes už dobrých pár rokov odkedy mi obeleli vlasy a prestalo ma baviť stále si ich farbiť :)).
Jana Šenbergerová
17.1.2015 21:55
Já bych to přeložila praštěný, ale faktem je, že ženám jemných rysů ten účes opravdu sluší.
Hana Rypáčková
17.1.2015 20:01
Taky jsem byla v mládí chvíli na kluka.Teď jsem si zvykla na mikádo za 80 Kč .Když zatřesu hlavou vlasy popadají kam patří a jsem učesaná.Vadila by mi ta slepičí p.... vyležená vzadu, protože se znám...Tenkrát jsem to musela tupírovat.
Zuzana Pivcová
17.1.2015 19:32
Neuvažuji nad tím, jestli mám na hlavě právě letící styl pitomého názvu, na který se po doporučení možná leckdo vrhne. Chodím v krátkém účesu, protože jsem s ním spokojená. A sbohem, drahé salóny, kde jsem nechala jen za ostříhání taky i 1500. Kadeřnice Žaneta mě ostříhá nasucho jednou měsíčně za 2 stovky. Někdy to sice trochu se zkrácením přepískneme, jako zrovna na tu módní přehlídku v Letňanech, ale tak se to příště zase zmírní. A je fakt, že jemnější vlasy nejlépe "odlepí" a rozčepýří matná pasta, která je ještě lepší než vosk. A Hollywood může tiše závidět!! :-))))
Jana Šenbergerová
17.1.2015 18:03
Mě okamžitě napadlo: Aren´t you rather pixilated?
Takže se Lidmile ani Aleně nedivím, že jim to moc nezní. :-)
Alena Tollarová
17.1.2015 17:12
No to slovo pixie je hrozné. To že vážně mám na hlavě? Fakt zní líp vrabčí hnízdo :)
Lidmila Nejedlá
17.1.2015 12:45
Slovo pixie mě odpuzuje. Když ostříhat, tak jedině na krátko nebo na kluka. ..vystříhat...rozčepýřit...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci