
Nedělní oběd
25. 1. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
26.1.2015 11:11
Ještě jednou navážu. Hrachovku z pytlíku totiž mám taky ráda. A když jsem s kamarádkou byla na hýčkacím pobytu v lázních s polopenzí, v poledne jsme si vždycky na pokoji zalily polívku do hrnečku nebo takový ten kelímek od Vitany, jedly jsme to v posteli, klábosily a bylo nám dobře. Díky, Vitano :)
Zdeněk Horenský
26.1.2015 08:30
Jsem rád, že můj náhodný nápad vyvolal takový ohlas. Faktem je, že některé pytlíkové polévky jsou docela dobré. S masem z konzerv je to již horší, dříve Luncheon meat byl docela k snědku, prý je to dnes hmota, která se rozpustí na pánvi.
Soňa Prachfeldová
25.1.2015 19:01
Domácí kuchyně je určitě pořád opěvovaná, v časové nouzi pomůže nějaký ten pytlík s polévkou,
Hana Rypáčková
25.1.2015 18:56
Žádný pytlík nemám,do hrnce ho nedám.
Radši maso naložím,dusím, peču, osmažím.
Příloha je za chvíli,rýže , knedlík, brambory...
Eva Mužíková
25.1.2015 18:45
Přestože jsem sama, ráda si uvařím dobré domácí jído. ALE, hrachová polévka z pytlíku nemá také chybu, jak píše Jana...
Alena Tollarová
25.1.2015 17:38
Jsem maminka, babička i tchýně, takže snad osoba dostatečně fundovaná k odpovědi. Nezanikla.
Marie Magdalena Klosová
25.1.2015 13:44
Také mám zásobu "polívčiček".Když mi hrozí smrt hladem,jsem ráda,že jsem za 5 min.zachráněna.
Lidmila Nejedlá
25.1.2015 13:32
Tak to jste si posteskl, pane Horenský. Polotovary slouží tam, kde chybí čas. Jinak se určitě většinou vaří. Myslím, že to také umíte.
Jana Šenbergerová
25.1.2015 13:04
Jediná pytlíková polévka, kterou se snažím mít vždy doma v zásobě, je hrachová se slaninou. Chutná nám, ale hlavní předností je rychlá příprava, obzvláště tehdy, když se vrátíme z cest a doma není nic k snědku. Jinak ovšem denně vařím pokud možno z čerstvých surovin. Přesto si myslím, že lepší je nevařit. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci