Ilustrační foto: Afrika repro
S magazínem i60 na výletě v Africe!
2. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
5.1.2025 22:52
Zdeni, v testu inteligence s petkami jsi perlila, přesto jsi nás všechny kdo to četl bavila. Lidi kteŕí po nezdaru na svúj zadek nepadnou, mezi partu výletniků dálek chtivých zapadnou.
VANDA Blaškovič
5.1.2025 20:53
Zdenko, to je jasná zpráva, do Afriky jedeš s náma! Ty se přece nebojíš, přes řeky nás přebrodíš. A že nám bude hej, o tom vůbec neváhej…
Zdenka Soukupová
5.1.2025 15:22
Mrzí mě to velice, že nebyla jsem v Africe. Pěkně prosím, slušně žádám, příště pojedu moc ráda. Holky, trochu na mě myslete, příště mě s sebou vezměte. :-)
Eva Mužíková
4.1.2025 20:13
Maruško tam od Měchurů, nebuť smutná, hlavu vzhůru. Energie Tobě vlastní, ta by nám všem chyběla. Nebude to hitparáda, dostaneš tam do těla
Eva Mužíková
4.1.2025 19:01
Jaroslavo Handlová, z Tvých slov já jsem.hotová. Právě jsi mi dala brouka do hlavy, záchranný tým do Afriky, se hned pro Tě vypraví.
Jaroslava Handlová
4.1.2025 12:49
Děvčata milá, mrzí mě velice, že zapomněly jste mě v Africe. Nechaly mě na pospas tlamám hrochů, nebo snad raději černých hochů? Jestlipak vyzvednete si mě tu? Ráda bych byla s vámi v květnovém úletu.
Marie Novotná
4.1.2025 11:46
Zapadlá jsem ,mezi dětmi,vezmete mne Evo ,řekni . Snad to zdraví dovolí a doktoři povolí ,abych s vámi Afriku ,měla taky na ,,triku". Cože ? V květnu ? Uvidíme zda se zase uvidíme.
Marie Měchurová
4.1.2025 09:11
Je to škoda veliká, minula mě Afrika. Co si ale nedám vzít, na íčkařském srazu v květnu musím být!!
Eva Mužíková
3.1.2025 23:39
Jitko, pojeď, bude psina, hodí se Tvá angličtina. Eleno, abychom z letadla nespadly,²@@2@2223
daly jsme na starost Dance z Ostravy, ta má pilotní zkušenosti, na ten let nás řádně připraví. Andulka zabalí krajky a tam někde v ústraní, ziská za ně amulety, od zlých sil nás ochrání...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci