Vtipnější vyhrává: Červené tričko
2. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Doležel
10.7.2023 09:39
Chtěli byste taky vtipné tričko s potiskem? Jaké jsou možnosti? jednoduše navrhněte vtipnou hlášku, nebo si některou vyberte z již vymyšlených a nechte si takové tričko vyrobit od profesionálů...může být pro vás, ale také pro někoho jiného jako dárek:
https://www.fanswear.cz/potisk-textilu/
Alena Vávrová
3.2.2015 10:00
Olinko, klidně to triko přivezu, ale na zázraky já už dlouho nevěřím, i když ... teď se již delší dobu za jeden modlím...;-)
Olga Štolbová
2.2.2015 22:10
Alenko, doufám, že to triko vezmeš s sebou do Poděbrad, třeba se na něj a na nás ostatní někdo chytí, pár pořádných chlapců by se hodilo, stejně tam budeme samé baby.
Alena Vávrová
2.2.2015 20:51
Zojo, dcera je srandistka a asi věděla, že to ustojím. Kamarádky na tom s viděním nebyly asi líp než já, venku nosím brejle na dálku, navíc já měla na krku chvílemi foťák, dva řetízky...Triko už mi zůstalo ;-).
Hana Rypáčková
2.2.2015 20:24
Budu dávat větší pozor na reklamní trika.Mám jedno Toi a vzadu jsou obrázky různých exkremetů...Je jen na spaní.
Zoja Sedláčková
2.2.2015 19:58
Nasmála jsem se, to se ti dcera zavděčila, viď. A že Tě dobré kamarádky nevarovaly. I když, já bych to asi bez brýlí na tom tričku taky nepřečetla. :-)
Lidmila Nejedlá
2.2.2015 17:17
Ano vtipné. Také mi darovali tričko s nápisem přes prsa v angličtině : Když na to nemáš, nesahej.
Lidmila Nejedlá
2.2.2015 17:17
Ano vtipné. Také mi darovali tričko s nápisem přes prsa v angličtině : Když na to nemáš, nesahej.
Alena Vávrová
2.2.2015 15:30
Evo, anglicky umím dost na to, abych věděla, co na tom tričku bylo napsáno. Ale v tom spěchu jsem se spokojila s tím, co bylo velikými písmeny a ještě mi to imponovalo. Šlo o naprosté přehlédnutí toho dovětku :-).
Helenko, já bych to do sebe taky neřekla, ani tehdy :-).
Helenka Vambleki
2.2.2015 15:02
Pěkné, kdo by řekl, že jsi taková odbornice na sex!!! Naši štíhlí mladí vyhráli na plese bílé triko XXXL a darovali mi ho. S nápisem Krematorium Ostrava!!! Ale já jsem pro každou srandu a nosím ho.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci