Potkal jsem
6. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
7.2.2015 22:38
Není třeba nic vysvětlovat ani se omlouvat. Není co promíjet. Oběma se nám básnička líbila a to je, oč tu běží. Dobrou noc.
Vladka Steinová
7.2.2015 17:53
Dobrý večer, děkuji p. Jano Š. asi jsem to špatně pochopila, ale nemám mometálně už sílu na nějaké další vysvětlování,či omlouvání.Jak vidíte, já se stáhla, nic už nepublikuji a do ničeho nevstupuji.Přeji pěkný večer a promiňte.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 17:05
Paní Vladko, vy si vážně myslíte, že ta můra se týkala vás? To mě mrzí a doufám, že ostatní pochopili, stejně jako paní Elena. Psala jsem o básni, nemám ve zvyku navážet se do lidí. :-) Vy jste napsala svůj názor - o správnosti, já svůj - o možnosti.
Vladka Steinová
7.2.2015 15:01
Paní Eleno, báseń je krásná a to je podstatné.Vy se nezlobte, že jsem na to upozornila.Chyby děláme v životě čas od času všichni-ERRARE HUMANUM EST-chybovati je lidské. Přeji krásný den.
Elena Valeriánová
7.2.2015 14:25
Pani Vlaďko, upozornění bylo v pořádku. A mě mrzí, že se mi to stalo. A ta "můra" ta je v textu básničky, tak to bylo jistě myšleno.
Vladka Steinová
7.2.2015 08:16
Dobrý den, paní Elen,to nic, češtinu jsem učila, tak je to asi profesionální deformace, ale pro malé slušné upozornění nemusím být snad můra, že paní Šenbergerová?
Jana Šenbergerová
6.2.2015 20:12
Mně se ta můza líbí jako záměr k vyjádření kvalit múzy, která je víc můrou. :-)
Elena Valeriánová
6.2.2015 19:54
Vlaďko, děkuji. Není to překlep, je to chyba. Dala jsem si pohlavek.
Vladka Steinová
6.2.2015 15:43
Báseň je moc hezká, jen si dovolím podotknout, že ve slově MÚZA se píše čárka nad U.Možná jde jen o překlep.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci