Jak jsem viděl záhadný úkaz
7. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jiří Libánský
9.2.2015 19:23
Paní Lidmilo. Já se musel dokonce podívat po Vašem dotazu do slovníku, abych věděl, co je anthroposofie je.
Lidmila Nejedlá
9.2.2015 00:16
Pane Libánský, jste členem nebo navštěvujete anthroposofickou společnost? Jsem zvědavá...
Soňa Prachfeldová
8.2.2015 09:47
Humorné, myslím, že některé tajemné úkazy vnímá víc náš pejsek, než my . Také se mnou trhou nezvyklé zvuky, zejména pozdě v noci, stín, něco zapraská a co já vím :-)
Marie Novotná
8.2.2015 08:41
Připomělo mi to cestu z taneční zábavy s kamarádkou za sousední vesnice.Svítil měsíc a stíny stromů a šustot okolní přírody skýtal dojem,že nás někdo sleduje.Čím víc jsme pozorovaly okolí,tím víc nám připadalo,že v roští někdo je.Zastavily jsme -šustot přestal,jen jsme se rozešly,hned slyšíme nezvyklé zvuky-halucinace,nebo snad tam někdo je?
Jiří Libánský
7.2.2015 23:53
Četl jsem toho hodně. Ale Hovory s Bohem ne. Možná ke své škodě a budu to muset napravit.
Tuto příhodu jsem zde uvedl záměrně. Co vypadá na první pohled záhadně, nemusí být hned z vesmíru a nebo záhrobí.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 21:20
Jiří, tak jsem si tu početla a zajímalo by mě, jestli jsi četl některou z knih N.D. Walsche z cyklu Hovory s Bohem.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 21:16
Hanko, než člověk prohlédne, je to napínavé, že? Prasata by bylo slyšet. :-)
Hana Rypáčková
7.2.2015 20:39
No právě, Jano.Zrovna dnes se mi zdálo, že vidím v lese velblouda.Byl to shluk kmenů a kámen.Hlavně, že to nebyla přemnožená prasata .
Zuzana Pivcová
7.2.2015 20:17
Kdoví, možná ale, že Ti nějaké poselství přece jen nesl, a to víš dobře i Ty sám. Jinak bys tenhle záhadně úsměvný příspěvek přece nedal do rubriky Mezi nebem a zemí. :-)
Jana Šenbergerová
7.2.2015 12:12
Miluji ty chvíle napětí předtím, než odhalím, že to, co se mi jeví být záhadným, je něco známého. To určitě dobře znají všichni, kteří špatně vidí. Rozšiřuje jim to svět o další, ostrovidy nepoznaný, rozměr.
Dík za pěknou chvilku napětí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci