Ledová atletika
10. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
10.2.2015 19:23
Ledové sochy bývají často k vidění v alpských lyžařských střediscích. Pravidelně se festival například pořádá v lednu v městě San Ulrich v Itálii. I ve Francii jsou tyto sochy zimní ozdobou. Ale v Praze bych je také nečekala. Jsem v ní zrovna teď, tak asi zítra zajdu kouknout. Díky Zuzko, za tip.
Soňa Prachfeldová
10.2.2015 16:07
Je to moc hezké, škoda, že jsou jen dočasně. V Nepomuku jsou častá sympozia umělců, kteří pracují se dřevem a je to úžasné se dívat na jejich tvorbu.
Marie Magdalena Klosová
10.2.2015 15:56
U nás se tvoří ledové sochy každoročně v Beskydech na Radhošti.Je to ostuda,ještě jsem tam v té době nebyla.
Jana Šenbergerová
10.2.2015 15:04
To jediné Pražanům závidím, tu spoustu různých možností.
Ledové sochy bych ale v Praze nečekala. Je to podobné jako na i60 - také spousta možností. Díky za ně, za všechny.
Hana Rypáčková
10.2.2015 08:47
Díky za reportáž.Hezké fotky..Snad je obleva neskolí.Nejsou taky od Benše a Dufka?Znám je ze Špindlu a Jilemnice.Na Harfu chodí děti a já tam bruslila jen jednou! Je to tam pro důchodce o život.Školáci tam randí, lepší než v ulicích!
Hana Šorejsová
10.2.2015 08:38
Též to moc obdivuji, je to vskutku sochařské umění, kluziště známe. Díky !
Eva Balúchová
10.2.2015 08:18
Zuzko,děkuji za ukázku.Taky jsem ještě ledové sochy neviděla.To je úžasné co lidi umí vyrobit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci