Pojedete také na i60 Párty?
Zde jsou přihlášení čtenáři
16. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
18.2.2015 16:48
Tak asi máš sestru Libuško a krásnou sestru.Neboj trefit určitě budeme a ráda si s tebou připiji na Zdraví a seznámení.I když alkohol a cigarety nemusím pá
Libuše Křapová
18.2.2015 16:21
Ali, bydliště u Uherského Brodu. Opravdu dvojnice. Ale určitě to není důvod k tomu, abychom se v Poděbradech nudily. Dáme si tam jednu na seznámení a pak už to půjde všechno samospádem. Hlavně ber ten kompas, abychom večer všichni v pořádku trefili do postelí.
Alena Várošová
18.2.2015 15:25
Zdravím všechny na těchto stránkách.Dotaz na Libušku a co takhle místo bydliště Ostrava?Pokud ne,tak je to jedno.Kompas a buzolu beru s sebou a samozřejmě dobrou nálatu tu mám stále.
Alena Tollarová
17.2.2015 19:30
Evo! Já jsem měla srdce v těch kalhotách, ještěže byly tak úzké, že nemohlo propadnout! A bála jsem se, že sebou seknu v těch lodičkách! Ale to sem nepatří. Každopádně se ráda potkám s každým, kdo přijede v dobrém. :)
Eva Balúchová
17.2.2015 18:53
Jsme tu od přehlídky 2014,ale ještě jsme se téměř s nikým osobně nepotkaly.Alenu T.jsem na přehlídce sice zaregistrovala,ten její suveréní postoj na molu,ale kromě chatu jsme se spolu ještě nesetkaly.
Marie Magdalena Klosová
17.2.2015 16:21
Jsem ráda,že nás jede tolik "nováčků" a těším se na všechny.Potěšila mě přihlášená Olinka,dlouho jsem ji tady neviděla.
Marie Novotná
17.2.2015 16:12
Vloni mi objednávka sluníčka vyšla,že bych to letos zase zkusila ?Díky za připomenutí,Oli..Zkusím najít objednávkový list. :) :))
Libuše Křapová
17.2.2015 15:41
Alenka V., Ali,asi mám dvojnici. Což ale vůbec nebrání tomu, abychom to my dvě roztočily v Poděbradech. Přibereme do party i ty ostatní, souhlasíš? Kopmas ber sebou, zřejmě máme obě místo orientačního smyslu jen nesmysl.
Alena Várošová
17.2.2015 14:31
Já jsem si byla jista,že jste na stránkách již od r.2014 myslím Evu a paní Alenu, zralou modelku. Libuško,nebyla jste někdy ve Frantovkách.Takovou atraktivní dámu bych nepřehlídla,stopro jsem Vás někde viděla.Díky devčata beru, ale nikoho tam neznám. V nejhorším se určitě neztratím vezmu s sebou kompas......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci