Moji ptačí kamarádi
20. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
30.11.2015 18:39
Vrabčáci jsou opravdoví vlastenci, ani na dovolenou netáhnou někam k moři...
Alena Várošová
21.11.2015 15:45
Nádherný obrázek a ptačí povídání.Každý ty ubohé tvorečky se snažíme krmit,aby přežily krutou,či méně krutou zimu.
Dagmar Bartušková
21.11.2015 15:02
Pěkné. Ptačí cvrlikání mám ráda, ale ne v jednom kuse. To je pak na zblaznění. Kolem sebe vidím denně jen šedivé holuby naší matičky Prahy.
Zdenka Jírová
20.11.2015 23:44
Z balkonu se dívám do parčíku mezi paneláky a od jara pozoruji "cvrkot" jeho obyvatel. Vím, kde mají hnízdo straky, poslouchám kosa, který přímo proti balkonu krásně vyzpěvuje své partnerce ,která zatím pečuje o vajíčka. Teď v zimě mi létají na balkon sýkorky, nechávám jim tam nějaké dobroty. Co by byla příroda bez ptáčků.
Jana Šenbergerová
20.11.2015 19:33
Mám slabost pro všechny ptáky, ale od doby, kdy byly vykáceny staré stromy, přestali k nám na balkon lítat, našli si vhodnější místa k hodování.
Lidmila Nejedlá
20.11.2015 16:59
Maruško, to je moc hezké. A líbí se mi, jak se o ty opeřence všichni staráme.
Soňa Prachfeldová
20.11.2015 16:41
Také sypu, sypu, sýkorky mi zvědavě nakukují do okna i vrabčáci, je to radost.
Eva Mužíková
20.11.2015 14:38
To je hezká diskuse, taková citovková, mluvící o našem hezkém vztahu k těm peříčkovým kuličkám:))))))
Alena Vávrová
20.11.2015 13:49
Prima připomínka, krmítko musím na zimu trošku opravit, už má věk. Sypání už jsem koupila. Bývalo tu v našich obrovských tůjích vždycky plno ukřičených vrabců, dnes je skoro nevídám. Ale sýkorky, zvonci a kosáci jsou tu doma, sem tam hrdlička, v tuhé zimě i další hosté. Na krmítko vidím z kuchyně. Lojové koule věším na ovocné stromy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci