Ženy, které je dobré znát
8. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
8.3.2015 22:54
Díky,paní Vratislavo,za ukázku žen - osobností,které jsou velmi inspirativní.Je patrné,že krása ducha se pojí s krásou těla,a to až do pozdního věku.Je-li "skořápka"pěkná,ale bohužel prázdná,projeví se to na ní časem přes všechny barvy a šminky.mm
Jarmila Komberec Jakubcová
8.3.2015 09:56
podle mého názoru je třeba nerezignovat a umět přijímat nové věci a i svůj šatník obměňovat podle současné módy.I když je mi 70 let chodím pravidelně na kosmetiku, ke kadeřnici, pracuji a cestuji.Žiji aktivně a mám okolo sebe báječné lidi, kteří mě inspirují a já zase je.Většina žen uvedených v článku žijí velmi aktivně a stáří ber jako přirozenou životní etapu.
Soňa Prachfeldová
8.3.2015 09:41
Souhlas s psaným. Tyto dámy měly věhlas už za mládí, svět se skládá z milionů nádherných žen, které vykonávají obrovský kus práce, ať mladé, či starší, či nejstarší. Každá má svoji cenu !
Zdenka Jírová
7.3.2015 23:21
Paní Jano, naprosto s vími souhlasím. Nemusí jít vždy o modelku nebo návrhářku, jsou stovky méně atraktivních, ale možná užitečnějších profesí, které dělají skoro bezejmenné ženy a bez nich by to ani nešlo, např. učitelky na malých vesnicích, pracovnice v humanitárních zařízeních atd. a jsou to většinou zralé ženy ,
Jana Šenbergerová
7.3.2015 17:07
Rebelka? Tak to já tedy určitě jsem. Vždycky jsem svému životu udávala tón sama a pramálo mě zajímají tóny jakýchkoliv celebrit. Každý jsme tu za sebe, abychom dohromady vytvářeli tu nejbarevnější mozaiku, jakou vytvořit lze. Budeme-li všechny sledovat nějaké vzory, dopadneme jako ženy, které dříve chodily ke stejné kadeřnici. Jedna hlava jako druhá...
Když zmizí "šedé myši", nebude s kým poměřovat.
Krásnou ukázkou je soutěž o nejzajímavější "outfit". Stejný model je vychválený a zároveň zatracený. Proč asi? Není tedy jedno, co máme na sobě?
A je to stejné i s jakoukoliv tvorbou. Někdo se potřebuje realizovat navenek, jinému dělá radost věnovat se cele něčemu, co není tak vidět a vlastně to nikdo neocení. Přesto tvrdím, že každá činnost má obrovskou cenu pro toho, kdo jí věnuje svůj čas.
Hana Rypáčková
7.3.2015 16:22
Taky se mi Gloria líbí.
http://www.biography.com/people/gloria-vanderbilt-9515220
Alena Várošová
7.3.2015 15:35
To je psáno ironicky,nebo upřímně? Možná jsou zajímavé tělem,mě se líbí první a třetí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci