Výstava orchidejí Praha
25. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
27.2.2015 20:53
Trochu mi to připomnělo výstavu mečíků loni v létě v Neznašově v jižních Čechách, o níž jsem psala. Jedna známá, která bydlí na Letné, mívá svá okna do ulice plná orchidejí. A když je výstava orchidejí ve Fatě Morganě v botanické zahradě v Troji, tak se tam návštěvníci tlačí jak o život.
Alena Várošová
27.2.2015 20:17
Není co dodat.Krása,krása,krása.
Je tolik krásy na světě,
až mnohdy oči přecházejí,
tu krásu srovnat lze,
jen s rozkvetlým keřem orchidejí........pokračování příště
Zdenka Jírová
27.2.2015 00:59
To je nádhery pohromadě! Moc hezké, miluji květiny . zvláště orchideje. Několikrát jsem je zkoušela pěstovat doma, ale moc se mi nedařilo, mám trochu tmavý byt pro tyto krásky. Tak alespoň na obrázku. Děkuji.
VANDA Blaškovič
25.2.2015 20:53
No tak Hanko, tos mne zaskočila....já tam fakt nic necítila !! Že by ten můj frňáček ještě stávkoval?.. Ne, vůně tam nebyla, rýmu nemám.
Hana Rypáčková
25.2.2015 20:48
Jestli je jednou začnu pěstovat, určitě bych si tady vybrala.A vonělo to tam?
Alena Tollarová
25.2.2015 19:12
Krásné květiny, i vanda i Vanda. Dík za zprostředkování. Já jsem se zase dneska dotkla Afriky, fakt.
Lidmila Nejedlá
25.2.2015 18:43
Je to nádhera. Díky, že na nás myslíš. Až rozkvetou louky, pošlu zase já Tobě.
VANDA Blaškovič
25.2.2015 18:07
Děvčata, uvědomila jsem si, že na radování se po včerejší tragédii není vhodná doba. Ale snad si rozumíme. Požádala jsem Zahradnictví Chládek, zdali by nemohli uctít památku brutálně zastřelených v Uherském Brodu - květinovou výzdobou - orchidejemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci