Naše tipy na březen: výlety,
divadlo, ale i čas na kytky
28. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
28.2.2015 13:47
Kandík bych ráda viděla v přírodě, ale spokojím se i bledulemi a narcisy, které budou lemovat cestu do Dolního a Horního Údolí. S holemi nechodím, brání mi v dobíjení organizmu energií. Čtu pořád, i když mi oči slouží čím dál tím míň. Na konec světa se zatím nechystám, ale kdoví. Pokud bude svítit slunce, určitě se na ně přes osvětlený černobílý film podívám a nějakou jarní kytičku snad také dostanu, nebo si ji koupím.
Všem přeji krásný březen, ať už ho stráví kdekoliv a jakkoliv.
Hana Rypáčková
28.2.2015 11:13
Na té stepi hadcové jsem kdysi byla....A na Sázavě jsem v létě pobývala - kandík mám zmáknutý.Okolí Konstantinovek taky a Boží Dar ..No, prostě tu máme všude hezky...Jen nestonat!
Eva Balúchová
28.2.2015 10:46
Jak vidím tu úvodní fotku,hned bych vyrazila.Určitě bude nějaký výšlap v březnu i u nás na Moravě.
Posázavským pacifikem bych se někdy taky ráda svezla a kandíka viděla,ale je to trochu z ruky.
Na Moravě mohu doporučit výlet na Mohelskou hadcovu step.Vede tam nenáročná naučná stezka,rostou vzácné rostliny a je krásný výhled na vodní nádrž Dalešice.I na jadernou elektrárnu Dukovany,ale to už zas tak příjemný pohled není.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci