Velká módní soutěž:
To jsem prostě já
4. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
16.3.2015 19:38
Je vás hodně, co si mě prohlížíte. A já nevím, jestli si říkáte teda ta vypadá nebo docela to jde ... Buďte tak hodní a nebojte se napsat mi svůj názor. Díky a zdravím všechny odvážné. Alena
Alena Tollarová
9.3.2015 22:20
Dodatečně ještě děkuji všem dalším, komu jsem stála za komentář. Představte si svět, ve kterém bychom všechny chodily v černo-šedo-bílé. Já mám ráda svět pestrý a veselý, a proto budu dál zářit ... a slibuji, že v tomto oblečení přijedu strašit do Poděbrad :)
Eva Krausová
9.3.2015 15:13
Hodnotím až po známkováni, nicméně paní Alena má hezký úsměv. Cením si i toho, že za fotkama šla do terénu. Ale to je vše. Barva vlasů se mi vůbec nelíbí, ale je to každého volba v čem se cítí dobře, připomíná mi to vrchní sestru z Ordinace, kterou fakt nemusím...Myslím tu barvu vlasů. Oblečení mne vůbec nenadchlo, džíny a trika, to je dost málo pro zaujetí.Takže bych dala tak za 3.
Marie Magdalena Klosová
5.3.2015 10:06
A to je právě ono ! Stylistka ! Ta nám pomáhala v Praze na Černém mostě vybírat a dolaďovat "outfity".Pravda,že u bot už začala spěchat do školky,takže asi přehlédla ty lodičky.Táńa Havlíčková nás jen uváděla na molo.
Alena Tollarová
5.3.2015 09:49
Jen klidně známkujte a hodnoťte dál, každý názor je dobrý. Na profil jsem dala svoji fotku z přehlídky. Pro estéty - ohrnuté kalhoty a k nim lodičky ani viditelný pásek normálně nenosím. Naaranžovala jsem to kvůli dodržení modelu. A vím, proč nosím výraznou barvu vlasů.
Blanka Hlobilová
5.3.2015 09:17
Dávám 2.
Paní Alena se o ní podělí se stylistkou !
Nelíbí se mi barva vlasů a ohrnuté nohavice. Jinak šmrncovní paní.
Alena Várošová
5.3.2015 09:07
Dodatek:Na paní Aleně se mi líbí zimní bunda a i když ty červené vlasy záříí na dálku je v nich výraznější,tak jí moc sluší.Vlasy bych neměnila.
Zuzana Pivcová
5.3.2015 07:26
Oblečení se mi, Aleno, k Tobě typově líbí. Ty nejsi vyložený "sporťák", jsi sice dívčí typ, ale i s ženskými romantickými prvky, takže lodičky se k Tvé menší postavě hodí. Zda k džínám, to je věc vkusu, a ten je u různých žen rozdílný. Pokud jsi ale dostala negativní hodnocení za něco, co Ti bylo vybráno na módní přehlídku, tak to je docela návrhářský průšvih. Třeba se ještě i já dočkám toho, že mi někdo náhle navrhne květované šaty. :-)))
Lidmila Nejedlá
4.3.2015 21:40
Álo, mně se líbíš. Jsi v pohodě a je vidět, že máš dobré zázemí. Nemusíš fotit sama sebe.
Marie Magdalena Klosová
4.3.2015 20:19
Ali,díky,žes do toho také šla.Přece tato Velká módní neskonči fiaskem.Do "zralých modelek" je přihlášeno tolik ženských!Na co čekají!?Tobě to "oblečení"sluší,nakonec ses v něm už prošla i po molu.Vlasy máš barvy nápadné,tak odstíny modré - džínové k nim jdou moc dobře.Asi bych
k této měděné barvě nedávala růžovou,byla by pěkná třeba cocacolová hněď - je krásná k džínové a myslím,že by se dobře hodila i k vlasům.Fajn.Ahoj.mm
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci