Jak chlapec Thabo a děda
Samoa přivolali déšť
11. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
11.3.2015 19:29
Hani, moc se ti pohádka povedla.Škoda,že vnučka je už velká a pohádky číst nechce.
Eva Mužíková
11.3.2015 19:12
Krásná pohádka Hanko a tak jak to má v pohádkách být, se šťastným koncem.
Alena Várošová
11.3.2015 11:41
Moc pěkně a procítěně popsané,jako pohádka,která nemá od skutečnosti daleko.To rádi vnoučkové poslouchají vyprávějí babičky.
Zuzana Pivcová
11.3.2015 09:46
To je mimořádně krásný příběh, který spíš vnímám jako skutečnost, než jako pohádku. Má v sobě vše důležité - poutavé vyprávění, přizpůsobené dětské duši, cestopis z cizí země a výchovné prvky lásky ke členům rodiny, zvířatům i přírodě. Neumím to víc pochválit, ale chtělo se mi dojetím až plakat.
Soňa Prachfeldová
11.3.2015 09:35
Překrásná pohádka, četla jsem knihu Poslední valčík, kde je popisován těžký život farmářů , voda je život a nádherná i krutá příroda. Připomněla jsi mi ji. Díky Hanko !
Dagmar Králová
11.3.2015 09:00
Hezký příběh, který není daleko od skutečnosti, i když je to pohádka. Mnoho lidí na světě se modlí za příchod dešťů a vykonávají různé rituály, aby ho přivolali. Kdysi jsem byla v pouštích Uzbekistánu - Kyzyl-kum a tam nám říkali, že 4 měsíce už nepršelo. Pěkně napsáno paní Hano. Děti budou mít radost. Z Austrálie známe hlavně filmové příběhy klokanice Skippy :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci