Relax na Lipně
13. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.6.2018 21:14
Pane Bratane, kola jsme neměli, ale vše jsme projeli autem a na místě prošli. je tam nádherně.
Jan Bratan
15.6.2018 15:41
Ještě jsme jednou bydleli u Lipna tady http://hotel-lipno.cz/cs/ - je tam i možnost si vyjet kolem do Frymburku, což je malebná vesnička.
Jana Šenbergerová
14.3.2015 18:31
Jižní Čechy a Šumavu téměř neznám. O to víc mě těší, když si o nich mohu alespoň počíst a prohlédnout si pěkné fotky. Tvé "cestopísky" mám, Soňo, ráda.
Soňa Prachfeldová
14.3.2015 08:33
Děvčata děkuji za komentíky a doporučuji - Šumava krásná od západu po jih, všude strhující příroda, vesničky s kostelíky, dravé potoky, obří stromy, jezera a plesa, opravdu až srdíčko usedá.
Marie Magdalena Klosová
13.3.2015 16:39
Český Krumlov,Rožmberk,Vyšší Brod,místa,která jsme,možná už pře 15 lety,s manželem také poobdivovali.Jeli jsme tenkrát okružní cestou po"vlastech českých"se svým fiatkem polským a spali tam,kde jsme zrovna dojeli.V Rožmberku např.v ubytovně pro vodáky.Za pár korun.Mám ráda objevné cesty.Děkuji za vzpomínku a fotky.
Alena Vávrová
13.3.2015 11:00
Tak Lipno znám je z doslechu, moji mladí tam jezdí několikrát do roka, ale já tam ještě nebyla. A jaká jsem to Všudybylka, tak Jižní Čechy neznám, jen díky Zoje část Pošumaví. Virtuální procházku a výhledy ze Stezky v korunách stromů v každé roční době najdete na netu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci