Rozdávali jsme štěstí
13. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Antlová
13.3.2015 15:46
krásný přístup k takhle postiženým dětem ,díky tobě a Bertíkovi mohli děti pocítit trochu štěstí .
VANDA Blaškovič
13.3.2015 15:34
A Evo, co takhle přijet i do Jedličkového ústavu do Prahy? Myslím, pokud bys jim napsala odkaz na článek asi by s Tebou rádi navázali spolupráci. Ty oči dětí mluví za vše...je to radostné, ale i moc, moc smutné...
Eva Mužíková
13.3.2015 14:59
Mimo jiné, chodím s Bertíkem předvádět jeho kousky dětem v MŠ a na Letní příměstský tábor. Pocitově jsou tyto akce naprosto nesrovnatelné s akcí včerejší. Malé děti mají radost, dokonce rády i spolupracují, ale takové rozzářené oči jsem nikdy nespatřila. Samozřejmě rádi pojedeme na dohodnutou další návštěvu a určitě se na ní ještě lépe připravíme.
Alena Tollarová
13.3.2015 13:19
Evo, že jste tam určitě nebyli naposledy? Máte potenciál činit lidi šťastnými a byla by veliká škoda toho nevyužít ve prospěch těch, kdo bez jakékoli viny jsou na tom tak jak jsou ...
Dana Kolářová
13.3.2015 12:12
Paní Mužíková, patří vám poděkování za radost, kterou jste rozdali. Klobouk dolů.
Eva Mužíková
13.3.2015 11:30
Lidičky. Přiznám se, že jsem měla v úmyslu dát na profil jen fotky, abych vám přiblížila atmosféru. Pak, po ohlasech na chatu jsem se rozhodla, že napíši i tento článek. Děkujeme z celého srdce za vaše slova. Evča a Bertík
Alena Vávrová
13.3.2015 11:08
Evi, Bertík je geniální pejsánek a darmo se neříká "jaký pán, takový pes". Je to tvoje zásluha. Blahopřeji k úspěchu při potěše všech těch zúčastněných duší! Musely to být silné a hlavně dojemné zážitky.
Hana Šorejsová
13.3.2015 08:25
Evi, je vidět, že den se vydařil a udělala si jim velkou radost. Jsi dobrá !
Libor Farský
13.3.2015 00:41
Takže nejen šampion, ale i léčitel. Blahopřeji, paničko, k citlivému srdéčku vás obou !
Hana Rypáčková
12.3.2015 21:38
Evo, stálo to za to.Opravdu skvělá reportáž. Je vidět, jak byli všichni rádi a Bertík rozdával pusinky...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci