Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Lidmila Nejedlá
						19.3.2015 00:00
						Mně jste kápla do noty. Krásné dny, jaro, láska...

Alena Várošová
						18.3.2015 12:58
						Pěkná báseń má cit,má lásku -  nádhera.Ta patří k jaru.

Jitka Chodorová
						18.3.2015 10:41
						Zuzce ještě jednou děkuji,a Vando,byla to  od Zuzky jen přátelská výpomoc,a ne nějaká nemístná kritika.Ale i tobě děkuji za komentář.

Zuzana Pivcová
						18.3.2015 10:25
						Za sebe říkám pouze to, že jsem reagovala s návrhem opravy na samotnou Jitku, která hned v prvním komentáři, dříve, než kdokoliv něco hodnotil, žádala redakci o změnu. Takže já se k žádnému přehnání nehlásím. 

VANDA Blaškovič
						18.3.2015 10:19
						Jitko, piš jak Ti velí srdce. Ty to umíš, máš to v malíčku.. Nejsme tady ve škole.  Do vaření si také nenecháš jistě kecat. Báseň vychází z Tvých pocitů a ne z pocitů jiných lidí. Jitka není školačka, toto jste podle mne, vážení, přehnali. 

Jitka Chodorová
						18.3.2015 10:08
						Souhlasím Zuzko a děkuji,též děkuji  všem za jarní komentáře a přeji pěkný den.

Jiří Libánský
						18.3.2015 10:06
						Já bych přece jen změnil i první slovo. "Tak zima odchází", je odpovědí na otázku "Jak zima odchází?" A báseň je o jaru a ne o způsobu odcházení zimy. Moc se v tom textu významově šťourám, viď?

Zuzana Pivcová
						18.3.2015 09:55
						Kdybys, Jituš, souhlasila, opravila bych Ti místo redakce, kterou žádáš,  ten 3. řádek na podobu "někdy nás studila...". 

Zuzana Pivcová
						18.3.2015 09:52
						To je dobře, že pokračuješ ve své prezentaci měsíců nebo ročních období s výčtem všech jejich typických vlastností a k nim patřících činností. Vždycky se mi to moc líbilo.

Marie Magdalena Klosová
						18.3.2015 09:32
						Ano,milá Jitko,je čas na lásku,na úsměv.Jaro je tady a tys ho pěkně přivítala verši.To každý neumí!.mm

Načíst starší příspěvky