Začněte studovat
i ve svém věku!
27. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
27.3.2015 23:16
Pane Huspeku, nejen že bydlíte v překrásné krajině , jste navíc bezvadný činorodý člověk a ještě k tomu máte dobrého starostu, který pomůže. Opravdu tentokrát se jistojistě zastavím a projdu Vaši vesničku včetně kostelíka, až pojedu za bratrem do Kdyně.
Zuzana Pivcová
27.3.2015 23:08
Moje sestra studuje už třetí obor a moc ji to baví, tenhle návrat do studentských let.
Eva Balúchová
27.3.2015 22:25
Jitko,jde to i bez maturity.A na věk se navymlouvej.Je to moc zajímavé,určitě by se ti to líbilo.
Hana Práglová
27.3.2015 21:40
V našem městečku U3V probíhá už spoustu let.Zrvá 2 roky,čili 4 semestry. Také mám toto studium za sebou.Nejvíc mi však mrzí,že jsou témata studia neustále stejná.Nemáme na výběr.Témata jsou-angličtina,výtvarné umění,právo ,počítač.pokud chceme následné studium,tétata jsou stále stejná......
Eva Balúchová
27.3.2015 21:36
Přesně takovou U3V teď dělám.Pilotní jsme měli Astronomii,první semestr Etiku a teď máme Baroko v Čechách.To se mi moc líbí.
Učíme se o tak úžasných stavbách,že jsem slíbila spolužačkám,že pojedem do Prahy a některé památky si prohlédnem osobně.
Bydlím v malém městě,univerzitu nám zřídil městský úřad v knihovně.Děvčata knihovnice se o nás pěkně starají.Chodí nás 14 z toho 1 muž.
Hana Šorejsová
27.3.2015 21:15
Zdeňku, moc Vám gratuluji ! Hezky jste to vysvětlil a popsal. I já se chystám..., z našeho přátelského kruhu už znám též absolventy Karlovy univerzity v Praze. Vy jste to měli hezky zorganizované a asi také Vaší zásluhou. Díky !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci