Velká módní soutěž:
Já a můj outfit
28. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
28.3.2015 11:53
P.S.-posez v šatech na zemi není vůbec vhodný, snad jen kdyby to bylo v létě venku na trávě v zeleni, pak možná ano. Ale není to vhodný pro tento model styl fotek prostě.
Eva Krausová
28.3.2015 11:48
Boty i kabelka k sobě barevně ladí, nevadí mi ani, že je paní Marta trochu asi boubelka, nicméně dávám za 3.Foto č.2+6 se mi nelíbí, není uvolněné.
Jaroslava Handlová
28.3.2015 11:27
Hodnotím 2-
Ani tak hezká žena, jakou paní Marta je, by to neměla s barvičkami přehánět. Šaty krásné, rudé rty a nehty také krásné, ale ne takto dohromady!
Alena Várošová
28.3.2015 11:24
Pane Cakl,v tomto případě se jedná o tržní ekonomiku? Nezáleží výrobci,jak v tom bude žena vypadat,ale hlavně,že se bude toto výrazné zvoží dobře prodávat. Kvalitní materilál,nápadný dizajn a to jsou žně.
Radovan Cakl
28.3.2015 11:04
Dávám 2
Z pohledu muže je paní Marta "ženská krev a mlíko", za kterou se rád ohlédne. Souhlasím s paní Táňou, že vzor a barevnost není pro modelku nejvhodnější. Zároveň se ale ptám: Kde byli odborníci, když se tento model V TÉTO VELIKOSTI schvaloval a zadával do výroby? A určitě to není model z tržnice! Co si má žena s takovouto postavou koupit, když jediné, co v její velikosti sežene, není pro ni z pohledu stylistky vhodné?
Alena Tollarová
28.3.2015 10:57
Za mne 2.
Paní je pěkně ostříhaná, nalíčená, vybrané barvy jí velmi sluší. Ta 2 je za nabarvené nehty, které sice ladí se rtěnkou, ale přijde mi to už příliš kontrastní se šaty, ale hlavně za prstýnek na každém prstu.
Elena Valeriánová
28.3.2015 10:54
2-
Pani Marta má krásný úsměv, veselé oči a moc pěkný účes. Šaty jsou pěkné, jen na její postavu trochu velký a nápadný vzor (já bych je taky nemohla), taška a botičky, šperky - až moc. Fotky mohly být propracovanější.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci