Moje energie: Slunce, voda, vzduch
29. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
31.3.2015 00:33
Moc hezká procházka časným jarem i s malým ponaučením o Janu Zrzavém. Znám se s jeho příbuznými, některé jeho obrazy jsem viděla na výstavě v Karlových Varech před mnoha lety.
Marie Novotná
30.3.2015 15:34
Moc Vám všem děkuji za tahle napsaná slůvka pochvaly.Jarko,vždyť Ty na tomhle máš také svůj podíl.Díky Tobě jsme viděly i to ,co nebylo v plánu.Díky.A příští rok objednéme větší vozidlo,abychom se tam vešly všechny. :) :)
Dana Kolářová
30.3.2015 15:14
Paní Marie, děkuji za rozkvetlý les ahezkéh fotografie. Ráda jsem se podívala, hlavně na devětsil neboť jsem ho v přírodě neviděla. I za informace o Mistrovi Zrzavém. Moc hezké počtení.
Zuzana Pivcová
30.3.2015 09:30
Ty jsi, Maruško, i při své skromnosti vzácná kombinace milovnice přírody, umění i života kolem sebe. A umíš to velmi bezprostředně a krásně slovně i obrazem předvést.
Hana Šorejsová
30.3.2015 09:13
Pěkné, Maruško. Pana Jana Zrzavého jsem jako malá holčička potkala se svými prarodiči v Nerudově ulici a podal mi ruku. Rok na to 1963 mne vzali na první výstavu jeho obrazů do Mánesa. Pořád ho vidím s tou čepičkou na hlavě, ve které se procházíval po Praze. Zemřel v roce 1977, a rok po něm Jan Werich, scházeli se na Malé Straně. Je pochován v Krucemburku na vlastní přání, jak jste i hezky popsala. Díky ještě jednou.
Jaroslava Handlová
29.3.2015 23:24
Byl to hezký výlet do jarní přírody a já jsem ráda, že jsem při něm mohla kráčet spolu s Tebou, Maruško. Díky. Tak za rok třeba znovu už i s Evou, Zojou, Soňou a možná i dalšími?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci