Co o vás vypovídá
váš skvělý účes?
30. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
31.3.2015 22:01
Mikádo byl vždy můj sen. Ale díky tomu, že mi nesluší připlácnuté vlasy a hlavně jich mám málo, mikádo se nekonalo:(((((
Věra Kairosová
31.3.2015 17:13
Tak já nosím už dlouho krátké vlasy,ale můj sen je mikádo lehce nad ramena.Už jsem se o něj hodněkrát pokošela,ale nikdy jsem nevydržela a dala se zase ostříhat!
Soňa Prachfeldová
30.3.2015 20:21
Střídala jsem různé účesy, dokonce jako děvče školou povinné, jsem chodila spát s natáčkami, abych byla druhý den krásnější, v dospělosti někdy i trvalá a pak už nikdy ! I když se mi dlouhé vlasy líbí, vynikají spíše u mladých a vlastně dlouhé či krátké,vše musíme upravit, abychom byly hezké !
Naděžda Špásová
30.3.2015 17:38
Bohužel, já nezapadám ani do jednoho typu. Moc vlasů jsem nepodědila a po nemoci to už vůbec žádná sláva není . Naštěstí mám kadeřnici, která mi poničené vlasy po trvalých dala do pořádku, takže můj sestřih je už iks let stejný. No co, s tím se dá v pohodě žít, na světě jsou horší věci, než pár chlupů na hlavě. Přeji všem pohodu a hezčí počasí. U nás v Ústí se teď žení všichni čerti.
Eva Mužíková
30.3.2015 14:50
V roce 1962 jsem spolu se všemi dívkami na střední škole podlehla módě tupírování. Každou přestávku se klukům v naší třídě naskytl pohled na " šílející" spolužačky, které se jedna druhé smažily vytvořit na hlavě co největší objem vlasů... Maminka mne donutila k trvalé... děs, pak jsem vydržela a nechala si narůst dlouhé vlasy -- ohon a culík... Postupem času jsem pochopila, že pro moji kvalitu a množství vlasů je nejlepší krátký účes, zkrášlený melírem.. I když tento je v současné době hodnocen jako nemoderní, mně se stále líbí. Ve skrytu duše toužím po úplně šedívých vlasech, jako měla moje maminka, ale zatím zůstává jen u přání.... Díky Radku
Zuzana Pivcová
30.3.2015 14:02
Tak já se v průběhu dospělosti pohybuji od dlouhých rovných vlasů s výraznou ofinou přes krátké mikádo až po krátké vlasy. A co se týče osobnostní charakteristiky k tomu, tak asi s postupem let odpovídá.
Marie Magdalena Klosová
30.3.2015 13:28
Ráda čtu takové charakteristiky a srovnávám se s nimi.A docela to sedí.Díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci