Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Renata Macháčková
						7.4.2015 20:08
						 Jste krásná žena. Moc Vám ta jednoduchá elegance sluší.

Hana Rypáčková
						7.4.2015 20:07
						Tak mě napadlo, jestli si všichni nevezmou do Poděbrad černobílé kombinace.To by bylo jako vrchní prchni.:-)))))))))

Renata Macháčková
						7.4.2015 19:31
						 Jste krásná žena. Moc Vám ta jednoduchá elegance sluší.

Eva Balúchová
						7.4.2015 19:09
						Mě vadilo "přešperkováno".Tentokrát jsou tvojí ozdobou krásné vlasy ,moc ti to sluší.Bílá halenka,černé kalhoty(klasika) ti moc sluší.SUPER!!!

Hana Rypáčková
						7.4.2015 18:19
						Aleno, jasná 1.Vsadím se , že jsi to tak i nosila před soutěží, jen sis na ni oblékla prostě šatičky a načančala se k nelibosti poroty. Sluší ti všechno.

Elena Valeriánová
						7.4.2015 16:48
						Věřte nebo ne, ale určitě se spletli, když Vám psali do rodného listu rok narození. To je na žalobu! Gratuluji, reparát za 1*. 

VANDA Blaškovič
						7.4.2015 16:06
						Aleno, vzala jste to za správný konec. Jednoduchá bílá halenka podtrhuje Vaší nevšední krásu „zralé“ ženy. Ty vlasy, ta postava! Vám že je 68 let?!  Opravdu neuvěřitelné. Mám z Vašeho, myslím, malého osobního vítězství radost.  Soutěž, nesoutěž, ukázala jste nám, jak se to dělá! Reparát u mne za 1....:)

Jana Šenbergerová
						7.4.2015 15:53
						Mně jste se líbila už poprvé, a teď je to ještě lepší. 1*

Hana Lancová
						7.4.2015 15:46
						Tak jsem po pár dnech zabrousila na portál a objevila Váš čerstvý příspěvek. Velmi elegantní žensky působící model. Fotografie eňo ňuňo. U mě za 1. :-)))