Nové pražské metro
9. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
9.4.2015 22:03
Pan Nekvasil se jistě zase velmi dobře baví při čtení komentářů. Nenapadá mě jiný důvod, proč by takovéto články psal.
Hana Rypáčková
9.4.2015 21:21
Pan Nekvasil je nega na všechno...
Neříkal Hrušínský ve Vesničce střediskový ," tak jeďte do Humpolce........"
Jiří Libánský
9.4.2015 21:13
Víc se mi líbil ten popis metra jak ho vidí Zuzana. Připadá mi, že článek pana Nekvasila je více popisem jeho vlastních frustrací než trasy metra.
Hana Rypáčková
9.4.2015 20:04
Ani bych od něj nic jiného nečekala....Žijeme v této kotlině, kde to není nikdy dokonalé, tak jsou chyby v projektu a snad budou výtahy fungovat.Tu hajzlbábu nechápu...Ještě jsem nejela, ale dcera si nestěžuje /Petřiny/, brácha muže trochu jo, učitele tělocviku holt bolí kolena a výtah mimo provoz.
Vladka Steinová
9.4.2015 16:06
Pané Zuzko, taktéž. Jela jsme již x krát, neb, jak jsem se zmínila, mám na Petřinách dceru a vnoučata.Každý jistě máme nárok na vlastní, subjektivní názor, ale přesto se mi článek pana Nekvasila zdá opravdu dost přitažený.Zdravím....
Zuzana Pivcová
9.4.2015 15:14
Jsem ráda za Váš komentář, paní Vladko, protože mi po přečtení článku pana Dr. Nekvasila připadá, že píše o jiném metru než já před třemi dny.
Vladka Steinová
9.4.2015 15:03
Dobrý den, se zájmem jsem si přečetlá Váš článek a hlavně Vaši kritiku, se kterou nešetříte, na nové stanice metra A v Praze. Mám na Petřinách dceru a vnoučata, tak jistě jsme to také vyzkoušeli, a již jsme jeli někoikrát, ale nevidím tolik chyb, jako Vy. Sdělovací prostředky již kritiku na stanici Veleslavín přinesli, v tom máte jistě pravdu, jak chudáci lidé se musí plahočit do schodů směr letiště. Včera po 13 h.jela skupina španělských mladých a sympa tických turistů na Veleslavín a vůbe jim nevadilo, že svůlj kufr nesou po schodech. Do stanice Bořislavka nám v uších nepraská, stanice Petřiny není sice ničím výjimečná, ale třeba mému vnukovi metro z Petřin ulehčilo a zkrátilo dojíždění na střední školu a to velmi citelně.Mnozí pacienti ocení stanici MOTOL,nevidím to tak černě jako Vy, že jde jen o márnici a krematorium.Myslím, že díky patří všem, kteří se na prodloužení trasy A pražského metra podíleli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci