Jarní fotopříběh: Naše
krkonošské Velikonoce
9. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zoja Sedláčková
14.4.2015 18:35
To byly krásné akční Velikonoce. Bývala jsem v Krkonoších jako doma. V Janských Lázních jsem byla v roce 96 v lednu čtyři týdny na rehabilitačním pobytu. Moc se mi tam líbilo a daly mne skvěle do pořádku. Ale asi už to tam vypadá úplně jinak.
Eva Krausová
11.4.2015 15:36
Já vždy s mamkou cestovala jen doma-v Česku, nikdy mi nechybělo moře, obě jsme milovaly hory, na ty žádné moře nemá...Máme tu tolik krásných míst přece, já mám ráda Šumavu, ale když jsem byla s kamarádem v Karlově Studánce v Jeseníkách, tak tam je to jak v pohádce. Bohužel mám ale na ni vzpomínku potemnělou, protože ten rok mi tragicky a náhle odešla maminka...
Miluše Hasenohrlová
10.4.2015 09:18
Radku, gratuluji a děkuji za krásné počteníčko a pokoukáníčko :-)
VANDA Blaškovič
10.4.2015 07:30
Radku, při tom výstupu z lanovky mne trochu zamrazilo...já jsem jednou nestačila vystoupit z nové lanovky ve Špindlu i s lyžema na nohou a vlekař na mne volal: "Madam, tady není kolotoč!"....:)) tak jsi mi to připomněl. Měli jste fajn Velikonoce.
Miroslav Štorch
9.4.2015 21:27
Pěkné vyprávění i snímky Radku. Je opravdu zbytečné jezdit někam daleko, když mám u nás tolik krásných míst v Čechách i na Moravě, která dobře neznáme. Bydlel jsem přes 20 let v Ústí nad Labem u hradu Střekov a měli jsme tam národní přírodní památku Vrkoč - krásnou skálu z čediče. Fotili si to cizinci až z Japonska. Pak jsem podobnou skálu z čediče viděl na Sicílii i v Japonsku :-) Proč jezdit tak daleko.
Eva Balúchová
9.4.2015 21:24
Tak jste měli krásný prodloužený,sváteční víkend.A zasloužený.Krkonoše jsou krásné,je u nás hodně hezkých míst.
Díky za zprostředkování výletu a nádherné fotky.Ještě že jsi nám Jíťu aspoň nafotil když už ji tady nevídáme.
Radovan Cakl
9.4.2015 21:09
Děvčata a Tomáši, v Rudníku mají i bazén s protiproudem, saunu a další Wellness aktivity. My s návštěvou počítáme asi v září.
Alena Tollarová
9.4.2015 20:56
Radku těšila jsem se na Tvoji reportáž a nezklamala mě. Užili jste si s Jíťou pár dní mimo domov v krásném prostředí. Jak jsem si četla, vrátil jsi mě zpátky a při prohlížení krásných fotek se moje srdíčko tetelí. A doporučuji každému, ať už "váš" Rudník nebo "moje" Janské Lázně. Okolí nádherné a lázeňský rehabilitační bazén, OCH! A ta zavřená pevnost, to je výzva k návratu, že :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci