Poděkování
28. 4. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Foltýnová
30.4.2015 21:18
Holky,je to na beton.Já vzpomínám na beton.A na modrý salonek, závěrečný bonbónek.A řeknu Vám směle,že to bylo skvělé.
Lidmila Nejedlá
30.4.2015 14:45
Děvčata, děkuji vám všem za hezká slova. Setkání se vydařilo, protože jste veselé, vstřícné, přátelské, milé holky. A to vy jste daly setkání přátelský punc. Děkuji vám a stále vzpomínám.
Marie Magdalena Klosová
29.4.2015 22:58
Lidmilo moje /naše/ milá,zasloužíš si poděkování.Máš na svědomí moji /naši/dobrou náladu,a to je k nezaplacení!
A Marie,jsi šikovná veršotepka,nenechej se odradit.papa holky mm
Dana Kolářová
29.4.2015 09:03
Marie, připojuji se k hezkému poděkování paní Lidmile a těším se NA SHLEDANOU.
i60 Párty Poděbrady
29.4.2015 08:44
A zde, na uměle vytvořeném profilu, si můžete prohlédnout fotečky...a že už jich tam teda je!
Pokud ještě někdo má, přihlaste se: i60-party heslo: podebrady a založte svou fotogalerii a vložte také své momentky
Zuzana Pivcová
28.4.2015 19:13
I když opakuji po ostatních a vlastně už opakuji i sama sebe, opakování v tomto případě nebude naškodu ještě dlouho. Tak díky, Lidmilo, a ať to letí do všech stran, třeba i na jiné portály a celkově na veřejnost.
Marie Novotná
28.4.2015 17:24
Mám tento příspěvek i na svém profilu,ale redakce ho zveřejnila z profilu i60,proto to vypadá jako anonym.Tak ještě jednou-děkuji .Nezapomenutelný víkend.A ta tečka v kavárničce byla jak na dortu.
i60 Párty Poděbrady
28.4.2015 16:11
Lidmilko, jsem tak ráda, že jsem Tě poznala osobně. Vyzařuje z Tebe takový klid, ´kultivovanost, dáma každým coulem. Též Jarka Handlová byla vynikající v Havlíčkově Brodě. Děvčata prostě umíte ! Lidmilo díky!
Lidmila Nejedlá
28.4.2015 15:52
Děkuji, to je krásné a kdo je autor? Ráda jsem pro vás íčkaře cokoli udělala. Ale nějak bylo málo času. Jani Š., s Tebou jsem si skoro nepopovídala a to mi chybí, jsi tak optimistický a moudrý člověk! Nebyla jsem na minulém srazu a chyběla mi zkušenost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci