Poděbradská mozaika
11. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
12.5.2015 00:12
Dovoluji si navrhnout pro příští rok Český Krumlov a to nejlépe v termínu Slavností pětilisté růže. Bývá to vždy v červnu, letos 19. - 21.6.2015. Nejde jen o architektonický skvost na seznamu UNESCO a překrásné okolí, ale i o bohatý kulturní program. Kromě akcí spojených s těmito slavnostmi již také poběží divadelní programy v zámecké zahradě s otáčivým hledištěm a je to něco, co by měl každý zažít.
Pro zajímavost - mrkněte se na tyto odkazy: http://www.ckrumlov.info/docs/cz/slavnostipetilisteruze.xml (program letošních slavností) a zde více o divadle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ot%C3%A1%C4%8Div%C3%A9_hledi%C5%A1t%C4%9B_%C4%8Cesk%C3%BD_Krumlov a ještě i o zámku: http://www.zamek-ceskykrumlov.eu/otacive-hlediste/.
Vzhledem k tomu, že to mám nedaleko (25 km), mohl bych redakci íčka pomoci se zajišťováním programu, ubytování, předplatného (v předstihu - bývá vyprodáno) a vůbec všeho možného.
Eva Balúchová
11.5.2015 21:57
Ráda jsem si přečetla o místech kam jsme se nedostaly,měly jsme trochu jiný program,ale též krásný.
Plavbu lodí a cestu do Libic i z Libic jsme měly společnou a jsem moc ráda,že jsme se poznaly.
Eva Mužíková
11.5.2015 21:40
Jarko, díky za nádherné přiblížení celého setkání. Přestože jsem se v Poděbradech jen otočila, díky Tvému příspěvku i příspěvkům ostatních účastnic, jsem si setkání také hezky užila.
Lukáš Havlas
11.5.2015 21:37
Moc hezké ohlédnutí, jsme velmi rádi, že účastníci zájezdu mají tak pozitivní vzpomínky. Olomouc je krásné město a výborný nápad. Hrával jsem tam s vojenskou kapelou. Tedy nikoli jako lampasák z povolání, ale coby "špagát" po studiích válkou povinný.
Alena Tollarová
11.5.2015 21:31
Jarko, děkuji Ti za Tvoji mozaiku. Některé akce byly společné, dalších se zúčastnili jen někteří účastníci. A tak je dobře, že máme možnost dovědět se víc o akcích, na kterých jsme nebyli, protože nebylo v silách jedince absolvovat všechno, co pro nás Lidmila s invencí jí vlastní připravila.
Zuzana Pivcová
11.5.2015 21:21
To je dobře, Jarko, že ses takhle "ohlédla". Pro mě je každý příspěvek vás účastnic moc zajímavý, o to víc, že mi alespoň písemně a fotodokumentačně zprostředkovává všechny návštěvy a vycházky, které jsme my neabsolvovali. Líbí se mi, že každá z vás má jiné postřehy a jiné pojetí srazu, ale stejně se v tom nejdůležitějším, v pozitivním hodnocení Poděbrad, shodnete, tedy shodneme. Moc se mi líbí i fotky.
Marie Novotná
11.5.2015 21:10
Já Ti děkuji za to,že místa o kterých jsem neměla nejmenší tušení jsem viděla na vlastní oči ,pod Tvým vedením, s tak báječnou partou íčkařek .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci