Poděbradská mozaika
11. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
14.5.2015 14:14
V Čechách se nám dvakrát moc líbilo a klidně bychom je zvládli i potřetí, jenže tu Moravu bychom přece jen měli trochu blíž. Rádi se necháme překvavit. :-)
Marie Novotná
14.5.2015 12:00
Ano,Jarko,myslela jsem den první-před sešlostí íčkařů.Lidmila je určitě v ,,obraze" a tak ví,že jsem to tak myslela.Moje básnička je toho důkazem.Přikláním se k sešlosti íčkařů na Moravě.A kapela p.Havlase by byla jen krásným doplněním.
Jaroslava Handlová
14.5.2015 11:10
Milá Lidmilo, tou skvělou průvodkyní v Poděbradech jsi byla Ty, ne já. Marii N. musím poopravit - měla na mysli určitě jen ten první den, kdy byl oficiální program až od 18.hod. a do té doby jsme v pětici objevovaly jen něco navíc.
Děkuji za všechny komentáře. Dvě úspěšná setkání íčkařů máme za sebou a kde bude příští? Olomouc, nebo Český Krumlov. Zatím jsou jenom tyto dva návrhy. Obě města jsou krásná. Já se tentokrát přikláním k Moravě, tam jsme ještě setkání neměli. Lukáši, nedáš dohromady znovu tu bývalou vojenskou kapelu?
Lidmila Nejedlá
12.5.2015 13:22
Květuško Houdková, kam Vám mám poslat kontakt na taneční klub z Poděbrad? Reagovala jsem na Vašem profilu, ale neodpověděla jste.
Libor Farský
12.5.2015 11:45
Květuško, to je zajímavé. Když jsem byl na "Babičce" já, Sultán a Tyrl také dali přednost zající před scénářem. Nejvíc se mi tam líbil "Sen noci svatojánské" a "Ze života hmyzu" .
Dagmar Bartušková
12.5.2015 10:04
Jarko, skvělé podání. Již po přečtení prvních řádků mi vytanulo na mysli celé to íčkařsko-poděbradské klání. Krásné vzpominky mě tím vším zase dostaly. Věřím, že se trochu tehdejší atmosféry přenese i na ostatní čtenáře. Díky.
Helenka Vambleki
12.5.2015 09:54
Jaruško, ty se nezapřeš! Vše perfektně zpracované do posledního detailu. Moc díky za obrázky míst, kam jsem se nedostala. Doufám, že všechny příspěvky o párty navnadí i další íčkaře a příští slezina /kdekoliv v naší krásné zemičce/ bude vypadat jak výlet do Francie, kam pozval čínský miliardář Li Jinyuan svých 6400 nejlepších zaměstnanců společnostt Tiens Group :-)
Dana Kolářová
12.5.2015 07:09
Jaruško, děkuji za procházku za památkami Poděbrad doplněnou moc hezkými a výstižnými fotografiemi. Při této příležitosti jsem si vzpomněla na loňské setkání v Havlíčkově Brodě, které díky Tvé organizaci též nemělo chybu!
Květoslava HOUDKOVÁ
12.5.2015 04:47
Něco zlého - pro něco dobrého ! Do Poděbrad to mám z Prahy kousek (1 hod./autobus MHD, zdarma). Tak-přes sezónu-tam ještě několikrát pojedu. 1) Z důvodu zdraví: Čekám na odpověď k dotazu na možnost odb. konzultace u ved. kardiologa Lázní. 2) Znovu oživit vzpomínky: Památky - krásnou kolonádu - výborný oběd v hotelu Soudek (jihočes.restaurace) - zmrzlinu=mňam - a klid !!!
Květoslava HOUDKOVÁ
12.5.2015 04:13
Zdravím, pane Farský a velmi bych uvítala uskutečnění "Setkání 2016" v Českém Krumlově. Bydlela jsem od r. 1968-74 v cca 15 km vzdálené Kaplici (stálá vzpomínka). V Českém Krumlově bylo tehdy ještě mnoho domů zdevastovaných, ulice v ne-pořádku atd. - město působilo dost smutně. Myslím, že v současnosti je to už "perla", kterou by bylo škoda nevidět - a s dobrou partou i60 by se zážitky umocnily! A doufám, že "Točna" v zámecké zahradě také zůstane! MěÚř Kaplice tehdy pořádal zájezdy - shlédla jsem několik krásných představení. Mám i humorné vzpomínky: "Babička" B.Němcové = spoluúčinkovali 2 psi (Sultán a Tyrl), ale jen do chvíle, než parkem proběhl zajíc - v tu chvíli se oba "psí herci" vytratili ! Představení "Kráska a zvíře" - na strom se vyšplhala veverka - a Kráska při pohledu do zrcadla neviděla "zvíře", ale tu - dokonce zvětšenou - veverušku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci