Májový pochod na Karlštejn
19. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
21.5.2015 20:47
Přímo královská cesta! A jak svižně, Vando, píšeš, tak jistě i svižně chodíš. Přímo mě to láká si tuhle cestu dát také, třeba i sólo. Ostatně Karlštejn je hrdinou mé poslední knihy Bílá perla v černém srdci, i když zrovna to, co v knize popisuji, by se raději stát nemělo.... Obdivuji vás, že jste po 25 km ještě byli schopni vyšlápnout stoupání ku hradu. Poklona veliká a paráda reportáž! ♥
Marie Magdalena Klosová
20.5.2015 22:06
Vandi,zdravím a lehce závidím Tvou energii,která je nedostižná.pa mm
VANDA Blaškovič
20.5.2015 21:26
Dík Lidmilo, jak se cítíš? Zdálo se mi, že jsem Tě tady delší dobu neviděla. Vím, žebírko...no a co naše brusličky?
Lidmila Nejedlá
20.5.2015 19:55
Tak to se jen tak nevidí, je hezké, že to přátelství tak dlouho trvá. Tak ať vám to všem ještě dlouho šlape!
VANDA Blaškovič
20.5.2015 15:22
Děvčata, děkuji! K nám se můžete přidat kdykoli...prostě pátek před 1.5. je hospůdka a sobota se jde...ani my si to již roky nepíšeme...prostě víme.....že ve stejnou dobu na stejném místě..:))
Jaroslava Handlová
20.5.2015 10:27
Vando, tomu říkám štěstí! Tak velká parta a tolik akcí během dlouhé doby od školy. Ujít 25 km už jsem dávno nezkoušela. Ale co by kamarádský člověk neudělal pro radost svoji i svých přátel, viď?! Já se nechávám pod Karlštejn dovézt - možná zauvažuji o změně. Buďme dlouho čilí a mladí.
Zdenka Jírová
19.5.2015 23:10
Před lety jsem byla v Srbsku v hezkém penzionu na školení. Ve volných chvílích jsme chodili po okolí, navštívili jsme Karlštejn, svezli se i vláčkem. Je tam krásný kraj, ten Karel to ale uměl vybrat!
Alena Várošová
19.5.2015 17:51
Vando,já smekám nejen nad Vašim elánem a krásně popsanou cestou na Karlštejn. Nikdy jsem tam nebyla,jen když ve vzpomínkách když jedu přes Prahu směr Františkovy Lázně.Pokud to vše organizujete Vy,tak to jste teda šikulka,obdivuji Vás a hlavně všechny Vaše bývalé spolužáky,že jste všichni tak čilí i když jak píšete,je ta cesta rok od roku namahavější.ASI JE TA TRASA ČÍM DÁL,TÍM DELŠÍ.....já bych to nedala.Nerada chodím pěšky,snad na kole.
Moc se mi Váš přiblížený Karlštejn líbí a někdo to vždy musí zorganizovat,jinak by jste se nesešli.Moc pěkný výlet a každý rok to je skvělé.Fandím Vám i nadále.
Alena Tollarová
19.5.2015 09:33
Vando, važ si takové party. Ani nevíš, jak ráda bych - a nebudu jistě sama - do takové patřila. Zdaleka ne každému se takto zadaří udržet dlouhá léta takovou pospolitost.
Hana Rypáčková
19.5.2015 09:15
Já pochoduji často od syna z Bubovic.To je kousek.Častěji k Jánu. Ale ne s partou spolužáků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci