Když William Davis vydal knihu Život bez pšenice, strhla se doslova bouře. Miliony lidí změnily své stravovací návyky a začaly žít zdravěji. A zároveň s proměnou jídelníčku narazily na problém – jak vařit bez pšenice chutně, rychle a efektivně?
Tato unikátní kuchařka, kterou vydává nakladatelství JOTA, nabízí dvě stovky ověřených receptů a obsáhlý úvod, který do problematiky stravování se bez pšenice i pšeničných produktů zasvětí i ty, kteří předchozí knihu nečetli. Srozumitelnou formou čtenářům také poskytne všechny informace potřebné k tomu, aby přestali tápat, a navede je na cestu, jejímž cílem je šťastnější život, pevnější zdraví a v neposlední řadě i štíhlejší tělo.
Dozvíte se, jaké ingredience je možné kombinovat, jak bez pšenice například i péct a vytvořit si takový jídelníček, který bude nejen zdravý, ale i výživný a chutný pro celou rodinu.
Rychlé a jednoduché recepty, které prakticky doplňují revoluční Život bez pšenice. Pro všechny, kteří se rozhodli pro zdravý a plnohodnotný život!
Ukázku knihy najdete zde.