Můj věrný přítel Filip
26. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květoslava HOUDKOVÁ
27.5.2015 05:10
Milí přátelé z i60 - dík za začínající ohlasy na "svátek" mého PC společníka. Kdo dál vymyslíte jména? Dejte mi vědět i přímo na mail: kurzHoudk@seznam.cz. Zaznamenám si - a třeba časem domluvíme nějakou společnou "oslavu"? !! - i toho, že senioři "jdou s dobou"
Miroslav Štorch
27.5.2015 00:16
Gratuluji paní Květo k takovému společníkovi. Už Oscar Wilde napsal divadelní hru :"Jak je důležité míti Filipa." Když se o někom říká, že má Filipa, tak má většinou něco navíc 8-)
Hana Rypáčková
26.5.2015 21:14
Já ho mám jen za informační a komunikační prostředek....Přeji tvému Filipovi hezký sváteční večer./První náš pudl byl Filip/
Lidmila Nejedlá
26.5.2015 20:13
Já mu říkám "Mazlíku". Mívám ho na klíně a povídám si s ním. Co jiného mi také zbývá. :):::)))
Soňa Prachfeldová
26.5.2015 20:12
Květuško jsi zvídavá šikulka a to je prima, to mě nenapadlo dát mu jméno .
Zuzana Pivcová
26.5.2015 19:10
Všimla jsem si, Květo, že má Tvůj notebook Filip dnes svátek. Tak ať Ti ještě dlouho slouží a spojuje Tě s internetovým světem včetně nás na i60! :-)
Jana Šenbergerová
26.5.2015 18:27
Květko, to je vtipné. Ať vám co nejdéle bez problémů slouží. Já tomu našemu říkám PeC. Někdy se u PeCe pořádně zapotím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci