Baťův kanál
28. 5. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
28.5.2015 23:14
Hanko, krásný výlet! I našemu klubu seniorů se vydařil den v Praze jako malovaný a také jsme pluli - po Vltavě z Kampy ke Štvanici a zpět.
Růžena Antlová
28.5.2015 16:56
Baťův kanál znám byla jsem tam s klubem stomiků na jednodenním zájezdě . Líbilo se vám tam a to je důležité . Ve skanzenu jsme nebyli . Cesta lodí byla opravdu moc dlouhá k vidění tam toho moc cestou nebylo ale výklad na místě byl zajímavý.
Jana Šenbergerová
28.5.2015 14:51
Hanko a Maruško, vy jste pro vaše seniory úžasným požehnáním. Sama nerada organizuji, ale pod vaším velením bych cestovala o sto šest. Přeji vám oběma, a Hance ještě jednou i k narozeninám, mnoho zdařilých výletů, ať už budou pro seniory nebo vaše soukromé.
Dana Kolářová
28.5.2015 11:16
Hanko, škoda, že jsi tak daleko. Baťův kanál bych ráda viděla. Zajímavý výlet a hezké fotografie. Děkuji.
Hana Rypáčková
28.5.2015 11:01
Sláva vlasti, výlet se podařil , nikdo se neztratil.Všichni si tě váží a děkují.Tak to má být.Já jsem se ráda svezla.
Lidmila Nejedlá
28.5.2015 10:35
Haničko, hezký výlet jsi pro seniory připravila. Tvoje vrozená autorita a přitom laskavost je zárukou úspěchu. Díky za přiblížení. S panem kapitánem Ti to sluší.
Zuzana Pivcová
28.5.2015 10:01
To je klasický zdařilý výlet pro seniory, který dokážeš zorganizovat a vést Ty, Hanko. Nevím, jestli se vůbec kdy našel člověk, který by to pokazil. Nemyslím nějaké individuální drobnosti, ty se asi vyskytnou, ale nespokojenost s výletem a Tvým vedením, to určitě neexistuje. Právem.
Marie Seitlová
28.5.2015 09:54
Plavba po Baťovu kanálu je zajímavá a celý zájezd byl pěkný. Hanka měla super počasí a já jela se svou skupinou toto úterý a už jsme to štěstí neměli. Sice jsme nezmokli, ale sluníčko nevykouklo. Ale i tak se seniorům líbilo a těší se na další zájezd v červnu do Lešné na zámek a zoo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci