Výprava i60 do Českého ráje
13. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
13.6.2015 23:47
Jste skvělí!!!Přeji a tak trošku je mi líto.Miluju taková setkání.I jdyž třeba jen na chviličku. 22.a 25.6 jedeme na s našimi seniory zájezd do Lešné u Zlína.nepřidáte se někdo???
Eva Balúchová
13.6.2015 22:58
Konečně jsem dosedla a přečetla článek.
Děkuji Caklovým za organizaci a pohoštění,Alči za pěkný článek a fotky.Všechny jsem vás moc ráda viděla.Byl to krásný den.A tolik jsme si toho nestihli říct.Tak snad příště...
Zuzana Pivcová
13.6.2015 22:30
Když se sejdou lidé něčím podobní, něčím odlišní, ale se smyslem pro partu a s ohledem na druhé, tak je to fajn. Tady to podle výběru lidí nutně muselo klapnout!! Mám z toho taky radost.
Hana Rypáčková
13.6.2015 20:20
No jo, to jste se nafutrovaly a už na světničky nevylezly.......Pán Bůh vám do požehnej, do břicha vás uhoď.To se u nás říkalo, když se někdo přecpával....
Alena Tollarová
13.6.2015 20:16
Já jen dodávám, že všechny fotky nejsou moje, ale přispěli i další účastníci výpravy - Radek a také Alenka dokeská. A těch knedlíků bych taky snědla osm hravě, však byly výborné, jenže ty následky!
VANDA Blaškovič
13.6.2015 20:10
Ahoj děvčata, výprava jako hrom! Musel být legrace. Díky, zase jsem se trochu provětrala v české zemičce, v ráji!
Elena Valeriánová
13.6.2015 20:09
Krásné počteníčko a pokoukáníčko. Sedm knedlíků bych nedala, ale čtyři klidně (i když bych si měla místo knedlíků loknout vody) a zelí - to miluji - vlastně bych ho neměla kvůli kyselině listové - ale jak jsem ho jako dítko nesnášela, tak ho teď mám ráda. Znáte to: zakázané ovoce... Je fajn sejít se se stejně naladěnými lidmi. Škoda, že to máme tak z ruky.
Eva Mužíková
13.6.2015 19:46
Abych také na sebe něco práskla já... Podávalo se k obědu-šťavnatá krkovička, hedvábné bramborové knedlíky a výborné zelíčko. Všechny dámy se bály o linii --- Jitko, jen tak dva tři knedlíčky, víc nesním, pravila každá... Zato já jsem borec, žádné omezování -Jitulko, pěkně mi nalož - výsledek na talíři: sedm knedlíků, dva kusy masa a zelí kam se vešlo mňam, to jsem se krásně nacpala...:)))) K odpolední svačině pro každou 20dkg uzenin, spousta sýrů, misky plné domácího míchaného salátu...rebarborový koláč, kávička, vochtíčky.... zase jsem se nacpala, krom kávy a vochtíčků ve mně zmizelo všechno / nikam si mne holky nezvěte, jsem otesánek/..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci