Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Růžena Antlová
						19.6.2015 17:53
						Paráda moc pěkné to že není přednes slyšet  je škoda muselo to být zajímavé

Eva Mužíková
						19.6.2015 13:28
						Já jsem také špatně slyšela,  myslela jsem si že to je mým noťasem,musela jsem být naprosto soustředěná. Ale na zážitku mi to naprosto neubralo..

Zuzana Pivcová
						19.6.2015 13:21
						Ano, nejsem slyšet, neslyším se ani sama. Mám letitým učitelováním poškozený hlas a lépe mluvit neumím. Škoda, že tam nebyl mikrofon. Ale to nebylo v kompetenci i60. Texty jsou či budou k dispozici na Moje próza/poezie. :-)

Zuzana Pivcová
						19.6.2015 13:18
						Inko a Míšo, vy jste, holky, svou bezprostředností a svým hodně neformálním modelkovským vystupováním k té báječné atmosféře úžasně přispěly!

Jarmila Komberec Jakubcová
						19.6.2015 08:26
						viděla jsem video a bylo to moc hezké. Opravdu zajímavá akce.

Ingrid Hřebíčková
						18.6.2015 23:11
						Děkujeme všem, co nám vyjádřily podporu. Taková nádherná atmosféra, za kterou jsme obě dvě byly opravdu vděčné.

Michaela Přibová
						18.6.2015 23:02
						Jirko, děkujeme moc. Je to nádherné. Naprosto vystihuje celkovou atmosféru. Byl to krásný zážitek, na který budeme dlouho vzpomínat. Děkujeme. Míša a Inka

VANDA Blaškovič
						18.6.2015 22:13
						Dobrý večer, já jsem bohužel vůbec neslyšela, co obě dámy četly. Že by chyba jen na mém přijímači? Jinak jistě zajímavá akce. 

Helenka Vambleki
						18.6.2015 20:03
						Jedním slovem - NÁDHERA!!!

Soňa Prachfeldová
						18.6.2015 19:24
						Dokoukala jsem se a za pěkné video děkuji - s

Načíst starší příspěvky