Můj tip na dovolenou:
Na Hvar se cvičením
25. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
28.6.2015 08:53
Děkuji za velmi hezký článek a video.Mám moc ráda Chorvatsko a jeho krásné Jaderské moře. Na ostrově Hvar sem bohužel nikdy nebyla ale určitě příští rok se přihlásím na jogu a přijedu.Letos mám již zaplacený týden v hotelu v Podgoře kam jedeme s 6ti kamarádkami.
VANDA Blaškovič
27.6.2015 19:36
Děvčata, děkuji Vám všem za komentáře a zdravím od moře. Nějak mne bolí celé tělo, čím to asi je? ....:))...a jistě, že se na některé z vás těším, stačí napsat. P.S. cvičení není podmínkou...:)) Ahoj!
Lidmila Nejedlá
26.6.2015 22:56
Tak moje představa dovolené je úplně jiná, protože během roku hodně pracuji, ale koho to baví, proč ne! Kdo má málo pohybu, ten je u Tebe, Vando, v dobrých rukách.
Alena Tollarová
26.6.2015 19:17
Vzpomínám tady, kde je zima i v posteli a říkám si, jaký jsem žabař. Obdivuji Tě Vando, co všechno a s jakou grácií dokážeš obsáhnout. Ale sakra, mám na sobě tričko s nápisem 60? No a co!, Sice v 7 hodin by mě na cvičení nikdo nedostal, ale takhle v podvečer. No to by šlo. Třeba i u moře! :)
Eva Mužíková
26.6.2015 13:55
No vidím, že se Vando nezastavíš, obdivuji Tvé aktivity. Určitě je tam u vás krásně....
Olga Štolbová
26.6.2015 10:20
Vandi, tleskám. Tenhle způsob dovolené se mi moc líbí, jen mít o pár let méně, už bys mě tam měla. Jsi nebezpečně aktivní "baba", zdravím a díky...*****
Blanka Hlobilová
26.6.2015 10:07
Přikláním se k příspěvku paní Pivcové a hlásím se k její vlčí smečce. Nejsem žádný pecivál, od mládí jsem dělala atletiku a žádný pohyb mi není ani dnes v 58 letech cizí. Jezdím na kole, pěší tůry, zajdu na jógu, s dcerami na pásy či trampolínky, plavu. Dcery také jezdí cvičit k moři. Naposledy do Francie. Pro mě to není. Proti gustu žádný dišputát. /vzpomínky na hromadná cvičení na spartakiádu ještě dnes ve mě budí hrůzu /.
Vladka Steinová
26.6.2015 07:47
Milá Vando,pěkně a poutavě napsaný článek o aktivitách na Hvaru,který zaujme.Navíc doplněný pěknmými fotografiemi.Zbývá jediné- sbalit kufr a energii na cesty a odletět směr Split a pak na levandulí provoněný ostrov Hvar.
Hana Čadová
25.6.2015 21:44
Paní Vando, určitě si cvičenky zájezd na ostrov Hvar užily. Také jsem v zahraničí cvičila v bazénu zumbu. Na jógu a pilates chodím 2x týdně, abych svoje tělo pěkně protáhla.
Miroslav Štorch
25.6.2015 20:40
Určitě dobrý tip pro aktivní osoby - takových zájezdů se cvičením jsou jen v Chorvatsku stovky na desítkách míst na pobřeží i jiných ostrovech. Nemá smysl je jmenovat, aby to nebyla neplacená reklama, ale dříve to byla zejména cestovní kancelář Sport-turist, která ale už zanikla. Jezdili jsme se s nimi hrát volejbal a potápět na Sardinii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci