To jsem já aneb Pozdrav
čtenářům i60 od moře!
25. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Plánská
30.6.2015 07:46
Všem děkuji za milé přivítání na íčku. Z Chorvatska jsem se vrátila a budu na krásnou dovolenou moc vzpomínat. Jana
Jitka Chodorová
26.6.2015 10:03
I já vítám Janu na 60tce, sympatická je mi z mnoha důvodů,bydlení,Budějovice,dovolená v Chorvatsku, a skoro stejný věk,no a jméno Jana(dcera). Tak vítejte,ať se vám mezi námi líbí.
Dagmar Bartušková
25.6.2015 16:31
Jano, vítejte na palubě lodi, která je prosycena jak vůní cukru, tak i vůní koření. No vida, jak je ten svět malý, na zámku v Hluboké jsem se před x lety - na pár let vdávala. Budějovice bych si dovolila ještě zkrátit na Budějce nebo Budějky. Takže, milá Jano, je to Vaše.
Alena Várošová
25.6.2015 13:52
Také Vás paní Jano vítám a přeji,hezké prožitky na těchto stránkách pro mladý.
Zuzana Pivcová
25.6.2015 13:34
Tedy, omlouvám se, jste z Hluboké, ale cestovala jste z Budějovic. Obojí navštívím za pár dní při dovolené v Týně.
Zuzana Pivcová
25.6.2015 13:33
Je hezké, že jste shrnula všechno do sympatického úvodního příspěvku: osud, zájmy, dovolenou. A navíc jste z Budějic, odkud jsem já přišla před lety do Prahy.
Jana Šenbergerová
25.6.2015 13:32
Vítáme jmenovkyni a posilu. Hezky si užijte dovolenou a dobře se bavte s i60. :-)
Lidmila Nejedlá
25.6.2015 12:48
Vítejte, paní Jano. Skvěle jste svůj život vyřešila a tak si už užívejte jen pohodlí. Ať se Vám dobře daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci