Můj tip na výlet:
Vyšpulte se na Špulce
8. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
13.7.2015 21:33
Álo, mám radost. Byl to takový impuls s tím nadpisem, pak nejistota, zda to tak nechat, nebo změnit. Lepší název už jsem nevymyslela, tak jsem to představila s tím "Vyšpulte se na Špulce".
Alena Tollarová
11.7.2015 13:39
Jarko, já se k tomuto tipu musím vrátit ještě jednou a říct Ti, že se mi strašně líbí ten název článku.
Jaroslava Handlová
11.7.2015 11:29
Děkuji Vám za komentáře, i za to, že jste se na tento tip podívali.
VANDO, Špulka se slavnostně otevírala již loni v dubnu, zrovna, když my íčkaři jsme měli setkání u nás na Havlíčkobrodsku. Takže jsem u toho být nemohla. Tehdy jsem ji objevila někde ve zprávách na internetu. Od té doby jsem toužila se k ní dostat, ale časově to nevycházelo, až teď. ---
EVO, až pojedeš někdy do svého rodiště, tak se tam vydej, určitě se Ti bude výlet líbit. A ZUZKA by Ti mohla koukat na záda?
HANO, díky za tipy na Zlínsku. O rozhlednách Kšiltovka a Kovboj jsem dosud ani nevěděla.
KVĚTUŠ, můžeš šířit slávu rozhledny dál i mezi mladší generace.
VANDA Blaškovič
10.7.2015 22:06
Jaruško, nádhera!!! Tak to jsem koukala jako blázen, že rozhlednu neznám...a ona je nová, krásná, děkuji za reportáž. Znám to tam moooc dobře - Divišov, Bílkovice, Takonín, Býkovice, Chotýšany, Vlašim, Benešov. Hodinka autem z Prahy a jste na chalupě, chatě, u rybníků, v lese......na rozhlednu se určitě dojedu na podzim podívat na kole z jedné jmenované vesničky. Už se těším! Děkuji Jarko! Jak jsi se tam ty dostala? Tedy spíše, kdo Tě na rozhlednu upozornil? Je to docela specialitka i z pohledu stavaře.
Soňa Prachfeldová
10.7.2015 21:46
Jarko, to děkuji, slyším poprvé, bezvadně posáno i nafoceno - prostě jsi profík ***
Květoslava HOUDKOVÁ
9.7.2015 18:27
Maruško - dřevěná špulka s hřebíčky a duhově barevná šňůrka - to je už "historická" vzpomínka na dětství. Teď by se asi musela nahradit obroušeným dřevěným špalíkem s vyvrtanou průchozí dírkou ? Vnuk je šikovný s dřevem, možná ho něco napadne.
Zuzana Pivcová
9.7.2015 16:48
Máš krásné fotky a ta nová rozhledna mě láká. Jen budu muset jít s někým, komu budu při výstupu koukat na záda, ne pod sebe dolů. To je můj problém.
Marie Novotná
9.7.2015 14:47
Špulku jsem používala na dělání šňůrky k čepicím a děti jako hračku (s gumou jako jezdící ,,stroj")Že někdy ještě uvidím Špulku (v jiné velikosti) a veliké kráse jako rozhlednu,tak to by mne nikdy nenapadlo.Krásný tip.Jarko díky.
Hana Rypáčková
9.7.2015 11:22
Taky jsem se poučila a získala tip na výlet.Vážně je u nás všude hezky!
Eva Mužíková
9.7.2015 11:22
Jarko, vtipný textu u fotografii, vyhrála jsi si a mne pobavila... díky za typ i když je to trochu z ruky / v Benešově jsem se ale narodila/
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci