Nordic Walking hole za tenisovou
tipovačku vyhrává Bohumil Jaroš
13. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
12.7.2015 22:51
Tipovačku jsem sice nesledovala, ale každopádně gratuluji vítězi a přeji mu hodně šťastně ujitých kilometrů. Také vítězce vědomostního kvízu přeji hezkou chvilku s výhrou.
Jitka Chodorová
12.7.2015 22:29
Taky blahopřeji vítězům,opravdu to bylo hodně těžké, ale tipy pana Jaroše byly nejpřesnější, a to se počítá.
Tak si výhry užijte,je opravdu zasloužená.
Dagmar Králová
12.7.2015 21:56
Tipy pana Jaroše byly až neuvěřitelně přesné - gratuluji . Jeho tipy se dobře doplňovaly s paní Naďou Jarošovou. Podobně u jiných dvojic.
Jana Šenbergerová
12.7.2015 21:23
Nejen blahopřeji, ale ze srdce výhercům výhry přeji. Tipovačka je pěkná dřina a vědomostní soutěž dá také někdy pěkně zabrat.
VANDA Blaškovič
12.7.2015 21:04
Pane Bohumile, gratuluji Vám! Je vidět, že tenisu rozumíte a máte neskutečný odhad. To určitě jiní tipující trochu závidí. Já obdivuji. Dámy na předních místech, taktéž vám gratuluji! A naše zástupkyně z přispěvatelů Jitka Chodorová na 6.-7. místě! Jitko, Ty se nezdáš!! Myslím, že zde nad štěstím v tipování hraje hlavní roli celková orientace v tomto krásném sportu gentlemanů....:))
Hana Rypáčková
12.7.2015 20:31
Přeji hodně kilometrů s holemi panu Bohumilovi a ostatním výhercům radost z výhry.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci